bàsquet

Les finals del Circuit Català de 3x3 en directe a La Xarxa

3x3

Les finals del Circuit Català de 3x3 en directe a La Xarxa

El Circuit Català de Bàsquet 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol posarà, dissabte 25 d'agost, el punt final amb la coronació dels campions absoluts del torneig. Els millors equips en les 10 cites del Circuit participen en la gran final, que s'havia de disputar a Barcelona però que, per culpa de la previsió de pluja, finalment es disputarà al Pavelló Olímpic de Badalona.

La Xarxa emetrà, a partir de les 13.30h, les finals femenines i masculines de les categories júnior i sènior. Amb la narració de Xavi Ballesteros i els comentaris de Sergi Vidal, un dels capitans del Joventut de Badalona. 

Torna l'emoció del bàsquet 3x3 a les televisions locals

La Xarxa

Torneig de bàsquet 3x3 Ciutat de Mataró

Torneig de bàsquet 3x3 Ciutat de Mataró

La Xarxa de Comunicació Local continua la seva aposta pel bàsquet català amb una nova retransmissió televisiva del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Bàsquet.

El Pavelló Eusebi Millàn de Mataró ha habilitat 12 pistes a l'exterior i interior de la instal·lació per acollir els prop de 580 participants i més de 144 equips.

L''street basket' arriba a La Xarxa

Promo amb Marquie Smith

Que s'hagi arribat al final de Copa Catalunya no vol dir que s'hagi acabat el bàsquet a La Xarxa de Comunicació Local. Aquest diumenge arrenca una nova aposta basquetbolística al món local: el Circuit Català 3x3, amb tot el sabor del bàsquet de carrer.

Segueix-nos «

Mira'ns «