bàsquet

Sílvia Serrat, a punt per marxar als Estats Units

Sílvia Serrat és internacional des dels 13 anys // feb.es

Sílvia Serrat és internacional des dels 13 anys // feb.es

La Xarxa

La normalitat no acostuma a ser notícia, però en el cas de Sílvia Serrat el més destacat és justament la normalitat amb què gestiona la seva carrera esportiva malgrat les adversitats. Diabètica des de ben petita, la Sílvia ha afrontat les dificultats amb valentia i mai ha permès que la malaltia la condicioni. A punt d'arribar a la majoria d'edat, juga a bàsquet a alt nivell, i a partir de la pròxima temporada marxarà als Estats Units per jugar i estudiar a la Universitat de South Florida. Sílvia Serrat és tot un exemple de superació.

Espectacle a l'ALLSTAR de Copa Catalunya

La Xarxa

Resum del partit de l'ALLSTAR femení

L'ALLSTAR de la Copa Catalunya de bàsquet, que s'ha celebrat al Parc Esportiu del Llobregat (Cornellà de Llobregat) aquest cap de setmana, ha complert amb les espectatives d'inici. Els partits de les estrelles, amb triomfs per als combinats del grup 1 (78-75 en categoria masculina i 67-61 a la femenina), han estat un dels plats forts dels dos dies de festa a Cornellà, farcits de bon ambient i espectacle. 

El Torneig júnior de l'Hospitalet, tot un clàssic

La Xarxa

Partit CB L'hospitalet-Cedevita Zagreb // @cbhospitalet

Partit CB L'Hospitalet-Cedevita Zagreb // @cbhospitalet

Aquest cap de setmana s'està disputant el 38è Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de l'Hospitalet, organitzat pel Club Bàsquet L’Hospitalet amb 8 dels millors equips d'Europa. La crisi econòmica va fer-ne perillar l'organització, però un viatge als Estats Units i la participació de l'Eurolliga ha aconseguit que el torneig continuï amb pas ferm i s'hagi convertit en un referent arreu del món.

Segueix-nos «

Mira'ns «