bàsquet

El desenllaç de Copa Catalunya femenina de bàsquet, en directe

Espot de la final a 4 televisiva de Copa Catalunya femenina i masculina

La Xarxa

Aquest cap de setmana viu en directe des de Sant Feliu de Llobregat el desenllaç de Copa Catalunya femenina de bàsquet amb La Xarxa. A través de la teva tele local o el canal 159 de Movistar+ t'oferirem la Final a 4 entre el Barça CB Santfeliuenc, Platges Mataró, Bàsquet Draft Gramenet i Cerdanyola-Vila Universitària. Tots quatre equips lluitaran pel títol, que l'any passat es va endur el Joventut Les Corts. La competició s'emmarca en els actes de Sant Feliu de Llobregat com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2017 i arrencarà dissabte a les 18h amb la disputa de la primera semifinal entre el Barça CBS i el Platges Mataró

Jordi Vizcaíno: "Espero que el club no s'equivoqui prenent aquesta decisió"

La Xarxa

El tècnic Jordi Vizcaíno ha pujat l'Snatt's Sant Adrià a la Lliga Femenina 1 de bàsquet

El tècnic Jordi Vizcaíno ha pujat l'Snatt's Sant Adrià a la Lliga Femenina 1 de bàsquet

La pròxima temporada, l'Snatt's Sant Adrià serà el tercer equip català a la Lliga Femenina 1 de bàsquet. Després d'un intent frustrat la temporada anterior, les adrianenques han assolit aquesta campanya l'ascens a la màxima categoria del bàsquet estatal. El club, però, va anunciar ara fa unes setmanes que prescindia dels serveis de l'entrenador dels últims 8 anys, Jordi Vizcaíno.

Pepe Aneas, president de l'Snatt's Sant Adrià: "Aquest ascens representa l'excel·lència del bàsquet català"

La Xarxa

Snatt's Sant Adrià: Pepe Aneas (president) i Cristina Hurtado i Helena López (jugadores)

L'Snatt's Sant Adrià jugarà la pròxima temporada la màxima categoria del bàsquet estatal. El triomf del conjunt de Sant Adrià de Besòs contra l'Alcobendas (53-62) certifica un ascens històric per a l'entitat. "És un projecte que representa l'excel·lència del bàsquet català", reconeix al programa 'Esports en xarxa' el president del club, Pepe Aneas, alhora que afegeix que "així es corregeix que la demarcació de Barcelona, principal factoria de jugadores de l'Estat, faci molts anys que no té representant a la màxima categoria". 

Segueix-nos «

Mira'ns «