http://xala.cat

bàsquet

El torneig internacional de bàsquet base MICBasketball, a les televisions locals

El torneig de bàsquet base MICBasketball, a les televisions locals

El torneig de bàsquet base MICBasketball, a les televisions locals

Els joves de qualsevol racó del món competiran amb els millors equips i jugadors del bàsquet internacional, en la tercera edició del MICBasketball. El torneig batrà el rècord de països participants i comptarà amb àrbitres d’arreu. El campionat es juga al llarg de la Setmana Santa en 7 seus, entre Girona i diversos municipis de la Costa Brava. Hi ha 6 categories, masculines i femenines, repartides entre U14 (infantil), U16 (cadet) i U18 (júnior). En total, hi haurà 111 equips de 14 països que disputaran 260 partits.

La UE Mataró ha de guanyar el CB Roser per fugir de la zona perillosa

La UE Mataró i el CB Roser necessiten guanyar dissabte

La UE Mataró Construtoni Ponce rep aquest dissabte a casa el Camping Bianya Roser, quan queden només cinc partits per acabar la fase regular de la Copa Catalunya femenina. L’equip maresmenc ha de vèncer per no caure en zona perillosa mentre que les barcelonines ho han de guanyar tot per aspirar a la final a 4. 

El 100 anys Ploms Salle Reus ha de guanyar el potent Badalonès per no complicar-se la vida

El 100 anys Ploms Salle Reus s'enfronta al Badalonès Fruits Secs Corbera

El 100 anys Ploms Salle Reus rep aquest dissabte el Badalonès Fruits Secs Corbera, segon classificat al grup 2 de Copa Catalunya masculina. Els reusencs són desens classificats i una derrota els pot enfonsar a la taula. En canvi, els dimonis badalonins es troben a només una victòria del líder i s’entregaran al màxim per vèncer i atrapar-lo. En l’última jornada, l’equip del Baix Camp va caure a la pista del potent Maristes Ademar (68-66) mentre que el Badalonès va guanyar a casa el Bàsquetpia Sabadell (74-61).

Segueix-nos «