bàsquet

Pepe Aneas, president de l'Snatt's Sant Adrià: "Aquest ascens representa l'excel·lència del bàsquet català"

Snatt's Sant Adrià: Pepe Aneas (president) i Cristina Hurtado i Helena López (jugadores)

La Xarxa

L'Snatt's Sant Adrià jugarà la pròxima temporada la màxima categoria del bàsquet estatal. El triomf del conjunt de Sant Adrià de Besòs contra l'Alcobendas (53-62) certifica un ascens històric per a l'entitat. "És un projecte que representa l'excel·lència del bàsquet català", reconeix al programa 'Esports en xarxa' el president del club, Pepe Aneas, alhora que afegeix que "així es corregeix que la demarcació de Barcelona, principal factoria de jugadores de l'Estat, faci molts anys que no té representant a la màxima categoria". 

Es compleixen 90 anys del primer partit de la selecció catalana de bàsquet

La Xarxa

Jugadors que van formar part de la selecció catalana de bàsquet // Fundació del Bàsquet Català

Jugadors que van formar part de la selecció catalana de bàsquet // Fundació del Bàsquet Català

El bàsquet català està de celebració, avui se celebren 90 anys del primer partit internacional de la selecció catalana. El rival va ser un equip argentí, l'Hindú Club de Buenos Aires, i la selecció va perdre 16-50. Malgrat la derrota el partit va suposar un abans i un després per al bàsquet català en general tant en pensament com en reglamantació i manera de practicar-lo. Ens ho explica el senyor Joan Guiu, vicepresident d'Afers Socials i Històrics de la Fundació del Bàsquet Català. 

'Herois locals': Hamza Driouich

La Xarxa

Hamza Driouich dóna nom a un projecte per portar material esportiu a un club de Casablanca, al Marroc // projectehamza.org

Hamza Driouich dóna nom a un projecte per portar material esportiu a un club de Casablanca, al Marroc // projectehamza.org

La història d'en Hamza Driouich és la d'un jove que va trobar en el bàsquet la motivació que li feia falta per redreçar la seva vida. Nascut al Masnou i fill de pares marroquins, el seu origen el feia sentir diferent, i això el va portar a comportar-se de manera inadequada a l'escola. Però la mà esquerra d'un bon entrenador i l'al·licient que li suposava el bàsquet el van ajudar a trobar el bon camí. Ara, a més, encapçala un projecte per ajudar un club de bàsquet de Casablanca, al Marroc, aportant material esportiu.

Segueix-nos «

Mira'ns «