http://xala.cat

bàsquet

El Badalonès-Fruits Secs Corbera vol aprofitar la bona ratxa per derrotar el Bàsquet Sitges

El Badalonès vol aprofitar la bona ratxa contra el Sitges

El Badalonès-Fruits Secs Corbera ja ha fet el més difícil, després de vèncer en l’última jornada l’actual líder del grup 2 de la Copa Catalunya masculina, el CB Ripollet-Aíbaba Restaurant (102-81). Aquest dissabte visitarà la difícil pista del Bàsquet Sitges, que va perdre el cap de setmana passat contra Maristes Ademar (75-68), i ha de sumar una victòria si vol atrapar els primers classificats.

Badalonès-Fruits Secs Corbera i CB Ripollet-Aíbaba Restaurant volen demostrar quin és el millor equip del grup

Badalonès-Fruits Secs Corbera rep el CB Ripollet-Aíbaba Restaurant

El segon classificat del grup 2 de la Copa Catalunya masculina de bàsquet, Badalonès-Fruits Secs Corbera, rep a casa aquest dissabte el líder de la classificació, CB Ripollet-Aíbaba Restaurant. Els locals han de vèncer per escurçar l’avantatge del seu màxim rival, que continuarà sent líder passi el que passi dissabte. El CB Ripollet-Aíbaba Restaurant arribarà a Badalona després de vèncer en l’anterior jornada Maristes Ademar (86-78). L’equip badaloní va guanyar a la pista del Bàsquet Molins (65-79).

Ekke CB Lleida vol sumar la tercera victòria de l’any contra la UE Mataró -Construtoni Ponce

L'Ekke CB Lleida rep a casa la UE Mataró-Construtoni Ponce

Ekke CB Lleida compta els partits disputats aquest 2019 per victòries mentre que la UE Mataró-Construtoni Ponce acumula tres derrotes consecutives. L’equip del Segrià va vèncer l’últim partit amb contundència contra el Citylift GEiEG UniGirona (62-42). En canvi, les maresmenques van caure a la pista d’un dels seus rivals directes, el CEJ L’Hospitalet (75-55).

Segueix-nos «