bàsquet

'Herois locals': Hamza Driouich

Hamza Driouich dóna nom a un projecte per portar material esportiu a un club de Casablanca, al Marroc // projectehamza.org

Hamza Driouich dóna nom a un projecte per portar material esportiu a un club de Casablanca, al Marroc // projectehamza.org

La Xarxa

La història d'en Hamza Driouich és la d'un jove que va trobar en el bàsquet la motivació que li feia falta per redreçar la seva vida. Nascut al Masnou i fill de pares marroquins, el seu origen el feia sentir diferent, i això el va portar a comportar-se de manera inadequada a l'escola. Però la mà esquerra d'un bon entrenador i l'al·licient que li suposava el bàsquet el van ajudar a trobar el bon camí. Ara, a més, encapçala un projecte per ajudar un club de bàsquet de Casablanca, al Marroc, aportant material esportiu.

Sílvia Serrat, a punt per marxar als Estats Units

La Xarxa

Sílvia Serrat és internacional des dels 13 anys // feb.es

Sílvia Serrat és internacional des dels 13 anys // feb.es

La normalitat no acostuma a ser notícia, però en el cas de Sílvia Serrat el més destacat és justament la normalitat amb què gestiona la seva carrera esportiva malgrat les adversitats. Diabètica des de ben petita, la Sílvia ha afrontat les dificultats amb valentia i mai ha permès que la malaltia la condicioni. A punt d'arribar a la majoria d'edat, juga a bàsquet a alt nivell, i a partir de la pròxima temporada marxarà als Estats Units per jugar i estudiar a la Universitat de South Florida. Sílvia Serrat és tot un exemple de superació.

Espectacle a l'ALLSTAR de Copa Catalunya

La Xarxa

Resum del partit de l'ALLSTAR femení

L'ALLSTAR de la Copa Catalunya de bàsquet, que s'ha celebrat al Parc Esportiu del Llobregat (Cornellà de Llobregat) aquest cap de setmana, ha complert amb les espectatives d'inici. Els partits de les estrelles, amb triomfs per als combinats del grup 1 (78-75 en categoria masculina i 67-61 a la femenina), han estat un dels plats forts dels dos dies de festa a Cornellà, farcits de bon ambient i espectacle. 

Segueix-nos «

Mira'ns «