http://xala.cat

bàsquet

"Ser entrenador és una passió"

Bernat Elias celebra la victòria en el primer partit de la final de la lliga sueca

Bernat Elias celebra la victòria en el primer partit de la final de la lliga sueca

El Sodertalje Kings busca el seu onzè títol de campió de la Basketligan, la màxima categoria del bàsquet suec, en una final al millor de set partits contra el Boras. L'inici no podia ser millor: victòria per 92 a 81 aquest divendres, en un pavelló ple, amb quatre mil espectadors. Els Kings han estat els campions de la lliga regular. Passi el que passi ara, l'entrenador ajudant, Bernat Elias, fa un balanç satisfactori de la temporada.

El torneig internacional de bàsquet base MICBasketball, a les televisions locals

El torneig de bàsquet base MICBasketball, a les televisions locals

El torneig de bàsquet base MICBasketball, a les televisions locals

Els joves de qualsevol racó del món competiran amb els millors equips i jugadors del bàsquet internacional, en la tercera edició del MICBasketball. El torneig batrà el rècord de països participants i comptarà amb àrbitres d’arreu. El campionat es juga al llarg de la Setmana Santa en 7 seus, entre Girona i diversos municipis de la Costa Brava. Hi ha 6 categories, masculines i femenines, repartides entre U14 (infantil), U16 (cadet) i U18 (júnior). En total, hi haurà 111 equips de 14 països que disputaran 260 partits.

La UE Mataró ha de guanyar el CB Roser per fugir de la zona perillosa

La UE Mataró i el CB Roser necessiten guanyar dissabte

La UE Mataró Construtoni Ponce rep aquest dissabte a casa el Camping Bianya Roser, quan queden només cinc partits per acabar la fase regular de la Copa Catalunya femenina. L’equip maresmenc ha de vèncer per no caure en zona perillosa mentre que les barcelonines ho han de guanyar tot per aspirar a la final a 4. 

Segueix-nos «