bàsquet

Duel entre Bencriada i Joventut Les Corts per deixar els llocs de cua

Bencriada i Joventut Les Corts s'enfronten per sortir de la cua de la taula

La Xarxa

Bencriada i Joventut Les Corts buscaran la quarta victòria a la Copa Catalunya per sortir de les últimes posicions de la taula. Els equips de Banyoles i Barcelona han mantingut una trajectòria irregular fins ara. Bencriada va perdre en l’última jornada contra Basket Almeda, líder de la categoria, amb contundència (62-40) mentre que Joventut Les Corts va caure a casa contra EKKE CB Lleida (51-61).

Viu l’espectacle i la intensitat del Circuit 3X3 de bàsquet català per les televisions locals i XALA!

La Xarxa

El Circuit 3X3 arriba a Viladecavalls

El 3X3 és una modalitat de bàsquet reduïda en ple creixement i així ho demostra la segona edició del Circuit que organitza la Federació Catalana, que incorpora cinc noves seus. Una d’aquestes és Viladecavalls, al Vallès Occidental, des d’on podreu seguir en directe les finals masculines i femenines de les categories júnior i sènior per la vostra televisió local i la plataforma XALA!

CEB Girona - Sol Gironès Bisbal Bàsquet, el pols entre dos rivals poderosos

La Xarxa

Els dos potents equips gironins s'enfronten dissabte

El CEB Girona pot obrir forat respecte al seu immediat perseguidor a la classificació del grup 1 de la Copa Catalunya, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet. Els gironins jugaran a casa, després d’haver vençut a la pista de la UE Horta (50-57). En canvi, els empordanesos van caure en l’última jornada a casa contra un dels rivals més forts de la categoria, el CB Lliçà d’Amunt (63-85).

Segueix-nos «