bàsquet

El CB Lliçà d’Amunt vol defensar el liderat en solitari a la pista del Recanvis Gaudí CB Mollet B

El CB Lliçà d'Amunt vol seguir sent líder en solitari

La Xarxa

El CB Lliçà d’Amunt arriba a la tretzena jornada com a líder en solitari, després de derrotar Lluïsos de Gràcia (73-64). Visitarà la pista de Recanvis Gaudí CB Mollet B, que es troba en sisena posició al vèncer a casa del cuer Vedruna Gràcia (69-83).

El CB Artés vol estrenar l’any amb una victòria a casa contra el CB Ciutat Vella

La Xarxa

El CB Artés s'enfronta al CB Ciutat Vella

El CB Artés vol sortir de la zona baixa de la classificació i, per aconseguir-ho, ha de vèncer aquest dissabte el CB Ciutat Vella. Els bagencs van acabar el 2018 amb una derrota a la pista del Sol Gironès Bisbal Bàsquet (87-69) i busquen iniciar l’any amb una dinàmica positiva. En canvi, els barcelonins tornen de les festes de Nadal amb bones sensacions, després de vèncer a casa en l’última jornada un poderós CEB Girona (95-86).

Descobreix els cracs del futur al 56è Trofeu Molinet de minibàsquet

La Xarxa

Arriba el 56è Trofeu Molinet de minibàsquet

La 56a edició del Trofeu Molinet de bàsquet és el més antic del país i únic a Europa. La competició serveix perquè les nenes i nens, d’un màxim d’11 anys, gaudeixin de l’esport en plenes festes de Nadal. També com a aparador per descobrir futures figures del bàsquet, ja que nombrosos participants d’anteriors edicions han acabat jugant en les millors lligues d’Europa i del món.

Segueix-nos «