Divendres 22

Febrer de 2019

BÀSQUET | COPA CATALUNYA

Aspiracions de millora entre els rivals del 'Bàsquet en joc'

Círcol Cotonifici i Merchanserveis CBS busquen redreçar el rumb el 2018

18/01/2018 11:32h

El partit de 'Bàsquet en joc' es trasllada al Pavelló de La Plana amb un duel de la part mitjana de la classificació del grup 2 masculí. El Círcol Cotonifici i el Merchanserveis CBS es veuran les cares per intentar redreçar la seva situació classificatòria.

El Círcol Cotonifici Badalona (6-6) acudeix a la cita televisiva després d'haver cedit al primer partit del 2018 a pista d'un renovat AD Torreforta (72-66), en un duel que es va allargar fins al temps extraordinari, per conèixer el seu emocionant i igualat desenllaç final. El bloc que encapçala l'entrenador Juli Jiménez tancarà la primera volta de la fase regular rebent un equip que compta amb dues victòries menys i amb el desig de posar el punt i seguit amb un balanç global en positiu, per deixar enrere una bona primera volta, excepte els resultats a les dues últimes setmanes, que han fet despenjar els badalonins de la zona noble de la taula classificatòria.

El quadre blau afronta dos xocs consecutius a La Plana, escenari on presenten un bagatge general de tres triomfs i tres desfetes, que esperen millorar amb escreix amb vistes posades al segon tram competitiu. A les files locals, que destaquen per la seva intensa defensa (tercera millor defensa del grup 2), sobresurt el rendiment del base Xesco Gotzens, que ve d'anotar 34 punts al Casal Riu Clar, i que s'està erigint com el líder incontestable de la disciplina de Badalona.

Per part visitant, el Merchanserveis CBS (4-8) es desplaça a territori badaloní arrossegant quatre derrotes consecutives i travessant un petit sotrac de marcadors negatius, que esperen trencar a La Plana. Amb un balanç d'una única victòria i de cinc desfetes lluny del Palau Juan Carlos Navarro, el planter dirigit pel tècnic Marc Brugué intentarà assolir una línia de regularitat més pronunciada per tornar a una zona còmoda de la classificació.

Actualment situats en onzena posició, en llocs momentanis de promoció de descens, els blanc-i-blaus miraran de reeditar l'electrònic aconseguit al Casal Riu Clar (79-82), per retrobar-se amb les sensacions guanyadores a domicili i encarar amb molta confiança una propera sortida complicada, a pista del segon classificat. A través d'una proposta ràpida i vistosa del joc, que ha dut els de Sant Feliu de Llobregat a ser el segon millor atac del grup 2, la nau del Llobregat se centrarà a enfortir el seu teixit defensiu, molt castigat durant el recorregut de les dotze primeres jornades. La presència sota el cèrcol d'un dels interiors més dominants de la categoria, José Manuel Coego, una assegurança de vida per buscar el cinquè guany de la campanya.

segueix-nos «