Divendres 19

Octubre de 2018

BÀSQUET

El Bàsquet Català, protagonista a les ràdios locals

Neix 'Ràdio Bàsquet Català', una coproducció de Ràdio Ciutat de Badalona i la Federació Catalana de Bàsquet

19/10/2016 16:30h

A partir de dimecres 19 d'octubre, les ràdios locals de Catalunya tindran a la seva disposició 'Ràdio Bàsquet Català', un programa de 25 minuts que parla de l'actualitat del bàsquet des de tots els vessants. El programa, de periodicitat setmanal, és una coproducció de Ràdio Cuitat de Badalona i la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ). Constarà de diverses seccions que analitzaran l'actualitat de les competicions però també l'actualitat federativa o les històries dels clubs de bàsquet de Catalunya. 

El programa el coordina Xavi Ballesteros, amb la col·laboració d’Albert Robledillo. Tots dos són periodistes de Badalona Comunicació (Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat de Badalona). En la producció també tindrà un pes específic el Departament de Comunicació de la FCBQ (Laura Ramos i Javi Ezpeleta).

Xavi Ballesteros, a més, és el narrador dels partits de 'Bàsquet en joc', l'aposta de La Xarxa de Comunicació Local per la Copa Catalunya, amb l'emissió, cada dissabte, d'un partit de Copa, masculí o femení, a partir de les 18h a les televisions de proximitat i a La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+). 

segueix-nos «