Dissabte 19

Gener de 2019

Pirineus TV

BÀSQUET | LLIGA FEMENINA

El Cadí La Seu "decebuts" amb Ortega; "disgustats" amb l'Uni

El club de l'Alt Urgell acusa el gironí de negociar amb el seu entrenador a la seva esquena

04/06/2015 17:16h

Mala maror entre l'UniGirona i el Cadí la Seu. L'entrenador, Miguel Ángel Ortega, canvia la Seu d'Urgell, a l'Alt Urgell, per Girona acollint-se a una clàusula que l'allibera del contracte si és per entrenar un equip d'Eurolliga. Al Cadí La Seu se senten "decebuts" amb el tècnic, amb qui ja planificaven el proper curs. I "disgustats" amb l'Uni Girona, per haver negociat amb Ortega sense advertir-los de quina era la situació.

La decisió ha sorprès el club urgellenc, ja que ni l'entrenador ni la directiva de l'Uni Girona havien informat que estaven en converses i la direcció esportiva seguia treballant amb Ortega per tancar l'equip de la propera temporada.

Des de la direcció esportiva es començarà ara a buscar un entrenador que encaixi amb la filosofia de club que té el Sedis.

El Cadí La Seu ha anunciat fins ara 4 noms per l'equip de la temporada 2015/16. Les renovacions de Tània Pérez i Georgina Bahí, i els fitxatges de Tamara Abalde i Belén Arrojo. Caldrà veure com se segueix configurant l'equip un cop es conegui el nom del nou entrenador.

segueix-nos «