Divendres 19

Octubre de 2018

El Lleida, campió de la Lliga Catalana LEB

18/09/2007 16:00h

El Plus Pujol Lleida va conquerir el títol de la Lliga Catalana LEB en superar el CB L'Hospitalet a casa (76-74). El conjunt lleidatà va anar per darrere durant més de 30 minuts, però en el moment clau va prémer l'accelerador i va resoldre el compromís davant un Hospitalet que es va mostrar innocent. El base Jaume Comas va ser l'home clau del partit.

El Plus Pujol Lleida va alçar-se amb el títol de la Lliga Catalana LEB en capgirar un partit que tenia coll amunt davant l'Hospitalet. El conjunt riberenc va dominar durant gairebé 30 minuts, però en el moment clau es va enfonsar. En aquest primer tram, el domini del rebot dels riberencs (en van sumar 19 més en el còmput golbal), l'encert del visitant Antelo (18 punts) i els errors dels lleidatans en els tirs lliures van ser una barreja explosiva que atorgava un ampli avantatge als de Josep Maria Izquierdo en el marcador. En el segon quart, els hospitalencs van arribar a dominar de 16.

A partir del tercer període, el Lleida va reaccionar, però l'Hospi va tornar a escapar-se de 13 punts d'avantatge. Amb tot, a poc a poc, el Lleida va anar materialitzant en contracops les pilotes perdudes de l'Hospi i els de la Terra Ferma es van coronar campions.

segueix-nos «