Dissabte 19

Gener de 2019

BÀSQUET | COPA CATALUNYA

El Samà Vilanova es presenta davant el seu públic davant el Mollet B

Tots dos equips encara no han estrenat el seu caseller de victòries

13/10/2017 11:04h

El partit La Xarxa es desplaça al CEM Isaac Gálvez de Vilanova per narrar el partit entre el Bàsquet Samà Vilanova - Recanvis Gaudí CB Mollet B. Dos equips que encara no saben què és guanyar després de dues jornades.

El quadre que entrena Xavi Canales acudeix a la cita televisiva amb un balanç de dues desfetes i cap triomf, en aquest dur inici de temporada a la Copa Catalunya Masculina. Després de l'ascens des de 1a Catalana del curs 2016-17, els vilanovins afronten un període d'adaptació i integració a la nova categoria. A la primer jornada de competició, l'entitat vermella va cedir a una de les pistes més complicades del campionat com és la del CB Artés (75-65), mostrant una bona versió, que van confirmar a Les Naus, tot i ensopegar davant del CN Sabadell (64-56).

Canales és molt optimista en dir que "estem en el millor moment". "En els dos primers partits, he competit bé però amb percentatges motl baixos però sóc optimista perquè l'equip està treballant bé". 

La dificultat del debut del planter del Garraf s'ha accentuat amb un calendari difícil, que els va deparar dues setmanes consecutives i inaugurals jugant lluny del CEM Isaac Gálvez. El pavelló del conjunt de Canales, per tant, es vestirà de gala aquesta J3 per acollir el primer duel del club a Copa Catalunya d'aquest any, contra un convidat conegut pels locals, doncs ja van reeditar el matx del pròxim dissabte al G2 de la fase d'ascens de la campanya precedent, amb victòria vermella (66-54). En una batalla completament diferent a l'anterior, els nois de Canales veuen amb optimisme un encontre que també servirà per medir el bon moment de forma de Sergi Liao, que està demostrant la seva capacitat anotadora en aquest començament de lliga.

El bàndol visitant, comandat per Àlex Coma, acredita la mateixa carta de presentació que el seu rival, amb dos enfrontaments perduts i cap de guanyat. Tot i això, el combinat del Vallès Oriental encara amb força i positivisme un dur desplçament a Vilanova i la Geltrú, oponent directe, com a mínim actualment, dels negres. El bloc molletà visita la pista vermella després de sofrir les dues desfetes contra el líder Tenea - CB Esparraguera (61-78, a la J1) i el CB Artés (70-61, a la 2a jornada).

L'expedició vallesana s'ha vist les cares amb dos dels principals candidats a ocupar posicions a la part més alta d'aquest Grup 1, i que porten una temporada de rodatge copant la zona noble de la categoria. Amb voluntat de sumar els primers punts victoriosos de la temporada, les línies dirigides per Coma visitaran el CEM Isaac Gálvez, poc més de cinc mesos després de fer-ho a la fase d'ascens a la Copa Catalunya, en què finalment van obtenir el passaport classificatori ambdues plantilles. Els jugadors més entonats dels de Mollet del Vallès, Jaume Solans, David Ponsa o Arnau Miquel, buscaran afinar la punteria per extreure un valuós resultat postitiu de la sortida al Garraf.

Aquest partit  es retransmetrà a través de La Xarxa Televisions (159 de Movistar+), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com. 

segueix-nos «