Dimarts 18

Desembre de 2018

Els catalans Gasol i Navarro volen cap a Memphis

25/09/2007 11:06h

Els jugadors catalans Pau Gasol i Joan Carles Navarro han sortit ja cap als Estats Units. Els dos exblaugrana inicien una nova aventura en les seves vides professionals. El de Sant Boi de Llobregat es fa amb el repte de liderar una franquícia amb molts jugadors joves i el de Sant Feliu marxa amb tota la il•lusió del món. Navarro serà un dels jugadors més mal pagats de la competició nord-americana però l'escorta marxa amb el repte de guanyar-se minuts a la pista. La Bomba Navarro vola cap els Estats Units amb una maleta plena d'il•lusió. Però no ho fa sol. Viatja al costat del seu gran amic Pau Gasol que l'aconsellarà i el protegirà en l'aventura nord-americana del santfeliuenc. Després d'un estiu molt complicat, Navarro pot fer realitat el seu somni de jugar a la millor Lliga de bàsquet del món renunciant al Barça i cobrant un sou sensiblement inferior als honoraris que rebria al conjunt català.


De tota manera, Navarro ha escoltat la crida de l'NBA encara que hagi estat un pèl tard. Ho fa sent ja tot un veterà i aquesta situació l'ajudarà en el seu repte de convèncer als seus entrenadors que es mereix minuts. La Bomba debutarà, si no passa res d'estrany, el 31 d'octubre contra els Spurs de San Antonio que són els actuals campions.


Els Grizzlies de Memphis han encetat una profunda renovació mantenint, però, el català Pau Gasol com a veritable home-franquícia. El de Sant Boi ha de liderar el conjunt de Tennesse a la pista i fora d'ella. La seva veterania ha de ser clau per aglutinar un equip amb aspiració i per liderar els joves. Navarro estarà ben acompanyat.

segueix-nos «