Dimecres 20

Febrer de 2019

Mèdia

Només en pot quedar un

La final a 4 de Copa Catalunya Femenina, en directe a La Xarxa

30/04/2018 15:31h

Tota la temporada treballant per aquest moment. Un any d'entrenaments, partits, xerrades tècniques i preparació física clourà aquest cap de setmana. Els quatre millors equips de Copa Catalunya Femenina, Boet Mataró, Viladecans, Almeda i Cerdanyola, es veuran les cares per decidir el campió. Dissabte, a les 18h, tindrà lloc la primera semifinal, que enfrontarà el Boet i el Viladecans. Les mataronines van pujar la passada temporada i, tot i això, arriben com a favorites. La principal culpable: Judy Jones, potser la millor jugadora de la categoria.

El Viladecans és l'amfitrió, però ha derrotat el Boet en els dos partits en què s'han enfrontat aquesta temporada. Es caracteritza per tenir un bon bloc, on es pot destacar Marta Guerrero. A les 20h arribarà la segona semi, entre l'Almeda i el Cerdanyola. El club cornellanenc és una màquina de formar jugadores.

L'entrenador, Toni Pallé, és l'entrenador tant del primer equip com del júnior, raó per la qual coneix perfectament les jugadores més joves. La jugadora que ha fet una temporada més brillant és Cristina Pujol. El Cerdanyola, per la seva banda, és una de les plantilles més completes de la categoria. La temporada passada es va plantar a la final i va caure amb el Barça CBS. Té una plantilla de nivell on destaquen Marta Arbizu i Clara Solé. El Cerdanyola i l'Almeda s'han enfrontat dos cops amb una victòria per cada un.

La final tindrà lloc diumenge a les 12.25h. La final a 4 es podrà seguir en directe a les TV locals, el canal 159 de Movistar+ i laxarxa.cat.

segueix-nos «