Divendres 22

Febrer de 2019

Pleasant - Morales, duel de gegants

El Ploms Salle Reus rep l'invicte Esparreguera

11/04/2018 11:17h

El Ploms Salle Reus intentarà sorprendre l'Esparreguera i convertir-se en el primer equip que el guanyi aquesta temporada. Els d'Òscar Navarro encara no coneixen la derrota i sumen un balanç extraordinari: 22-0. Es tracta d'un conjunt molt sòlid que disposa d'un jugador que marca la diferència: Rubén Morales, MVP a l'All Star.

L'Esparreguera ja té la classificació assegurada. Només li cal guanyar amb el Ploms o esperar una derrota del Salou per assegurar-se la primera posició del grup. Al Nadal va recuperar Pau Campaña, un altre jugador que pot liderar l'atac dels esparraguerins, un base anotador que havia marxat d'Erasmus.

Per la seva banda, el Ploms Salle Reus havia encadenat 5 victòries fins aquest cap de setmana, quan va perdre a la pista del Salou. És un equip que ha anat de menys a més i que compta amb un dels jugadors més destacats i espectaculars de Copa Catalunya, Everrett Pleasant.

Tot i la derrota d'aquest cap de setmana, és un dels equips més en forma del grup i mirarà de fer valer el factor camp. Té gairebé feta la classificació per als quarts de final, però guanyant aquest dissabte faria un pas gairebé definitiu.

Podreu seguir el partit a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i a www.laxarxa.cat.

segueix-nos «