Dimecres 20

Febrer de 2019

Un partit per marcar el camí

El Sitges i el Círcol s'enfronten a la jornada 15 de Copa Catalunya

07/02/2018 11:58h

Hi ha partits que ajuden a definir la trajectòria dels equips. Tot indica que el que disputaran dissabte el Bàsquet Sitges i el Círcol Cotonifici Badalona, és un d'aquests partits. Els dos equips venen de victòria i es troben a la zona mitjana de la taula. Les aspiracions futures, lluitar per la zona més alta o per escapar del fons, passen per aquest matx.

El Bàsquet Sitges, entrenat per l'exjugador de l'Estudiantes Alex Escudero, suma 6 triomfs en lliga. Sumar-ne el setè implicaria allunyar-se dels llocs de promoció de descens i mirar cap amunt sense pudor. Es troba en una bona dinàmica: ha guanyat 4 partits en les darreres 5 jornades.
El Círcol, per la seva banda, ha aconseguit trencar una ratxa negativa de tres derrotes consecutives. Va derrotar el Sant Nicolau i busca la segona consecutiva per apropar-se a la 4 primeres posicions, que ara té a 2 victòries.
A la primera volta el Sitges va aconseguir el triomf per 4 putns, 65-69. S'haurà d'estar atent a l'average, que pot ser important.
Podreu seguir el partit a les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i www.laxarxa.com/esports.

segueix-nos «