Dimarts 26

Març de 2019

Una victòria amb premi

El Draft i el Boet juguen un partit decisiu a Copa Catalunya Femenina

14/02/2018 12:58h

El Bàsquet Draft Gramenet i el Mataró Parc Dori Dori Boet s'enfrontaran dissabte a les 18h en un matx que marcarà el futur dels dos equips. Les colomenques ho tenen molt difícil per classificar-se a la segona fase, però confien en una carambola. Les mataronines, per la seva banda, aspiran a consolidar la magnífica ratxa de joc i resultats.

Dissabte passat, el Draft va perdre a la pista del Gress Platges Mataró. Aquesta desfeta complica enormement les seves opcions de classificar-se per al grup 3 a la segona fase. Només tenen una possibilitat: guanyar el partit contra el Boet i que el cuer, el Molins (2 victòries en 15 partits), derroti el Platges Mataró dumenge. Pel que fa a la dinàmica, el Draft ha perdut 3 dels darrers 4 partits (això sí amb rivals de dalt: CEJ L'Hospitalet, Unilever Viladecans i Gress Platges Mataró).
És cert que la situació del Boet és millor, però tampoc pot relaxar-se. Si el Boet perd contra el Draft i el Molins derrota el Platges, el Boet arrossegaria al grup 3 una derrota més que ara (perquè al grup 3, els equips arrosseguen els resultats que han registrat contra la resta d'equips classificats). El Boet encadena 5 victòries consecutives i s'està mostrant intractable en els darrers partits.
Com a curiositat, per una vegada el Platges Mataró desitjarà dissabte la victòria del seu rival local, el Boet.

segueix-nos «