ENTREVISTES

Ari Sánchez: "En 2 o 3 anys vull ser número 1 del món de pàdel"

Ari Sánchez, la campiona d'Europa de pàdel, a 'L'entrevista 'En joc''. // LaNova Ràdio

Ari Sánchez, campiona d'Europa de pàdel per parelles, a 'L'entrevista 'En joc''. // LaNova Ràdio

La Xarxa / LaNova Ràdio

Ari Sánchez s’ha proclamat campiona d’Europa per parelles amb la seva companya, la madrilenya Marta Ortega, i també per equips amb la selecció espanyola al Club Estoril de Cascais de Portugal. La reusenca de només 20 anys també s'ha convertit en la primera catalana -tant de categoria masculina com femenina- que guanya una prova del circuit mundial del World Padel Tour -a l'abril a Santander- i és la vigent campiona de Catalunya després de la victòria al Club de Polo de Barcelona.

Esther Guerrero: "Vull disputar finals internacionals i crec que amb la meva velocitat del 800 puc fer-ho bé al 1.500"

La Xarxa

L'atleta de Banyoles, Esther Guerrero, a 'L'entrevista 'En joc''. / La Xarxa

L'atleta de Banyoles, Esther Guerrero, a 'L'entrevista 'En joc''. / La Xarxa

L’atleta de Banyoles, Esther Guerrero, ha viscut en aquest 2017 la millor temporada de la seva vida. L’atleta del New Balance Team, entrenada per Joan Lleonart, ha acabat cinc curses dels 800 metres per sota dels 2.01 i ha acabat sisena a l’Europeu Indoor de 2017. Recordem que la banyolina, que també s'entrena a Manresa i a Olot, va ser olímpica a Rio 2016, va participar al Mundial de Pequín 2015, va ser setena a l’Europeu d’Amsterdam de 2016 i aquest any sisena a l’Europeu de pista coberta i és campiona d’Espanya 2015, 2016 i 2017 dels 800 metres, la seva especialitat.

Pere Arenas: "He recorregut més de 80.000 km en bicicleta per 60 països"

La Xarxa

Pere Arenas, l'aventurer manresà, a 'L'entrevista 'En joc''. / La Xarxa

L'aventurer manresà Pere Arenas a 'L'entrevista 'En joc'' / La Xarxa

Pere Arenas és un aventurer manresà de 45 anys que ha recorregut més de 80.000 quilòmetres en bicicleta per 60 països. El manresà fa 25 anys que dedica les seves vacances a recórrer món sobre les dues rodes. Arenas explica a 'L'entrevista 'En joc'' les anècdotes dels seus viatges, tot just quan acaba de completar un recorregut de 5.000 quilòmetres creuant els Estats Units de costa a costa. La pedalada va començar a Los Angeles al setembre i ha acabat, fa 10 dies, a Nova York.

 

TWITTER «