ENTREVISTES

Ferran Latorre: "Quan el meu xerpa em va deixar a 8.500 metres i amb mal temps vaig dubtar si arribaria"

Ferran Latorre, primer alpinista català en fer el cim dels catorze 8.000, a l'En Joc.

Ferran Latorre, primer alpinista català a fer el cim de les catorze muntanyes més altes del planeta, a l''En joc'

La Xarxa

Ferran Latorre s’ha convertit en el primer alpinista català que aconsegueix pujar els catorze vuitmils, les catorze muntanyes més altes del planeta. Ara fa dues setmanes el vigatà d'adopció de 46 anys va fer l’últim cim que li faltava, el cim de l’Everest, el sostre del món amb 8.848 metres. Ferran Latorre explica a 'L'entrevista 'En joc'' les curiositats de la seva aventura.

Ricard Muñoz: "Espero que el nou entrenador tingui el màxim suport de tots, que és el que sovint ha mancat"

La Xarxa

L'entrenador Ricard Muñoz fa balanç a 'L'entrevista 'En joc'' de les quatre temporades al Barça Lassa d'hoquei.

L'entrenador barceloní Ricard Muñoz fa balanç de les quatre temporades al Barça Lassa d'hoquei a 'L'entrevista 'En joc''.

Aquest cap de setmana Ricard Muñoz deixa de ser entrenador del primer equip del Barça Lassa d'hoquei patins. El barceloní de 39 anys plega després de quatre temporades i mitja al capdavant de la secció amb més títols del FC Barcelona. De fet, Muñoz ha guanyat 13 títols (4 Ok Lligues, 3 Supercopes, 2 Lligues Europees, 2 Copes del Rei, 1 Copa Intercontinental i 1 Copa Continental). A 'L'entrevista 'En joc'' Ricard Muñoz fa un balanç de la seva etapa com a entrenador del Barça i de l'actualitat de l'hoquei sobre patins.

Laia Vives: "Entrenem i tenim tracte de professionals, però no ens paguen com a tal"

La Xarxa

Laia Vives, portera del CP Voltregà, a l'estudi de l'En Joc.

Laia Vives, portera del CP Voltregà, repassa la seva trajectòria d'èxits a l'estudi de l''En joc'.

Laia Vives deixa la competició amb 30 anys després de 16 temporades i 28 títols guanyats. La portera del Club Patí Voltregà ha guanyat cinc Copes d’Europa, cinc Lligues, sis Copes de la Reina, cinc campionats d’Espanya i vuit Lligues Catalanes. A més d’un Mundial i un Campionat d’Europa amb la selecció espanyola.

 

TWITTER «