ENTREVISTES

Un tècnic de futbol als cinc continents

El tècnic de futbol Gerard Nus, als estudis de La Xarxa

El tècnic de futbol Gerard Nus, als estudis de La Xarxa

La Xarxa

Rapitenca, Espanyol, Liverpool, Chunnam Dragons (Corea del Sud), Brighton, Melbourne, selecció de Ghana, Rayo Vallecano, Rayo Oklahoma... el curriculum d'equips en els quals ha entrenat o format part del cos tècnic és molt extens. Gerard Nus és un tècnic català amb una àmplia experiència al món del futbol, i en la seva trajectòria es barregen noms com Rafa Benítez, Gustavo Poyet, Avram Grant, John Aloisi o Ramon Planes.

Llorenç Gómez: "Vull jugar sempre amb equips que poden guanyar títols"

La Xarxa / Ona La Torre

Llorenç Gómez, jugador internacional de futbol platja, protagonista de 'L'entrevista 'En joc''.

Llorenç Gómez, jugador internacional de futbol platja, protagonista de 'L'entrevista 'En joc''.

Llorenç Gómez (Sant Cugat del Vallès, 1991) és un dels millors jugadors del món de futbol platja. El futbolista de Torredembarra va rebre el premi al millor gol del 2014 i ha guanyat aquest estiu les lligues de Geòrgia, Portugal i Polònia. En una curta però meteòrica carrera, que va començar després que una lesió de genoll l'obligués a recuperar-se a la sorra, Llorenç Gómez ha posat el seu nom i el de Torredembarra a l'elit mundial.

Pere Arenas, en bicicleta de Los Angeles a Nova York

La Xarxa

Pere Arenas, a punt per a l'aventura

Pere Arenas, a punt per a l'aventura//foto cedida

Pere Arenas, un manresà de 45 anys, comença aquest cap de setmana una nova aventura en bicleta: recórrer els Estats Units, de costa a costa. Des de Los Angeles fins a Nova York, d'oest a est, passant per la Ruta 66, el desert de Mojave i els Grans Llacs. No és la primera gran ruta que afronta Pere Arenas. L'any 1992 va fer la primera travessia en bicicleta i als 28 anys ja havia pedalat pels cinc continents. En aquesta ocasió, el recorregut té al·licients com la mítica Ruta 66, el Grand Canyon o les catarates del Niàgara. I no estarà exempt de perills. Final del trajecte: Nova York... entrant per un carril bici. L'aventura es podrà seguir als seus comptes de Facebook, Twitter i Instagram.

 

TWITTER «