Jordi Morales vola alt

Jordi Morales, campió del món de tennis de taula adaptat

Jordi Morales, campió del món de tennis de taula adaptat | Ramon Carceller, CNS

La Xarxa

El jugador de tennis de taula Jordi Morales, del Club Natació Sabadell, és un dels tres nominats als ITTFStarAwards com a millor palista paralímpic del 2018. La gala d’entrega d’aquests guardons internacionals serà el proper 12 de desembre a Corea del Sud i és la primera vegada que un esportista català és nominat pels seus mèrits esportius.

"Esperem poder celebrar una segona edició de la Champions Genuine"

La Xarxa

Rafel Magrinyà, entrenador Nàstic Genuine

La Lliga Genuine és una iniciativa pionera nascuda fa dos anys i que acosta l'esport absolutament a tothom. El Nou Estadi del Nàstic serà la seu de la segona edició de la Lliga Genuine, del 19 al 21 de gener. Els responsables de l'equip confien poder celebrar una segona edició de la lligueta internacional. 

Àlex Roca, triatleta amb paràlisi cerebral i 76% de discapacitat física

La Xarxa

Àlex Roca, triatleta amb paràlisi cerebral i 76% de discapacitat física, amb la seva parella esportiva, Roger Tuneu, responsable del grup de treball d'esport inclusiu del Consell Català de l'Esport.

Àlex Roca, triatleta amb paràlisi cerebral i 76% de discapacitat física, amb la seva parella esportiva, Roger Tuneu, responsable del grup de treball d'esport inclusiu del Consell Català de l'Esport

Àlex Roca té una discapacitat física del 76% per una paràlisi cerebral que va patir als sis mesos. Malgrat les dificultats que aquesta discapacitat li genera, l'Àlex fa triatlons!

Diumenge 24 de setembre va participar al triatló inclusiu de Gavà amb la seva parella esportiva, el ciclista Roger Tuneu, responsable del grup de treball d'esport inclusiu del Consell Català de l'Esport, que també va patir un greu accident fa 5 anys.