ESPORT I SUPERACIÓ

Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya: "L'esport és una eina per créixer individualment"

Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya

La Xarxa

Els Jocs Special Olympics és la cita més important de l’any a Europa per als esportistes amb discapacitat intel·lectual. Enguany l'esdeveniment, que se celebra cada quatre anys, serà del 24 al 27 de novembre a Reus i hi participaran més de 800 esportistes de 18 països. "Podran conviure, gaudir i fer allò que més els agrada: l'esport, que és una eina per créixer individualment en autonomia i valors", ha destacat el president d'Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, a La Xarxa. Els Jocs Special Olympics es podran seguir amb la programació especial de Canal Reus i La Xarxa.

'Esport i superació': Miguel Luque, nedador paralímpic

La Xarxa

Miguel Luque // paralimpico.es

Miguel Luque // paralimpico.es

Participar en 4 jocs paralímpics i a punt de fer-ho en uns cinquens no ho poden dir gaires esportistes però Miguel Luque, nedador discapacitat físic nascut a Granollers, al Vallès Oriental, és un d'aquells escollits que ho aconseguiran i guanyant, fins al moment, un total de 5 medalles. A més, ha sumat un total de 18 podis entre mundials i europeus. Encarant la recta final de la preparació per als Jocs de Rio, Miguel Luque té opcions reals d'aconseguir una altra medalla paralímpica.

'Esport i superació': Selecció catalana de futbol 7 de la FECPC a Àustria

La Xarxa

Selecció catalana de futbol 7 de la FECPC  // Federacio esportiva catalana de paralítics cerebrals (cedida)

Selecció catalana de futbol 7 de la FECPC // Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (cedida)

El primer cap de setmana de juliol la selecció catalana de futbol 7 de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals viatjarà a Àustria per disputar un torneig Internacional. La selecció, convidada per la federació austríaca, veu recompensat d'aquesta manera tota la feina feta durant els últims anys per part de la Federació per arribar a aquestes fites. Aquesta, és gairebé històrica, ja que arriba 14 anys després que la selecció viatgés per una única vegada a l'estranger, concretament a Dinamarca. A més, aquest viatge compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport. 

segueix-nos «