futbol

El president del Tona també és jugador del segon equip

Carandell, envoltat de rivals en el partit del Tona B contra el Torelló. Laia Miralpeix / El 9 TV

Carandell, envoltat de rivals en el partit del Tona B contra el Torelló | Laia Miralpeix, El 9 TV

El9TV

Amb 24 anys acabats de fer, Joaquim Carandell és probablement el president més jove del futbol català. La seva tasca al capdavant del Tona va començar fa dos anys i, des del passat, amb la creació del Tona C, també juga a 4ª Catalana: “Allà hi tinc els amics i la colla, entrenem els divendres i el cap de setmana juguem”.

Manolo Márquez: "Em veig preparat per tornar a entrenar a Primera"

La Xarxa

Manolo Márquez, ex entrenador del Las Palmas, a 'L'entrevista 'En joc''.

Manolo Márquez, exentrenador del Las Palmas, a 'L'entrevista 'En joc''.

L’entrenador barceloní Manolo Márquez ha tastat aquesta temporada la mel de la Primera Divisió. Després d’entrenar la Penya Barcelonista Anguera, l'Espanyol femení, el Prat, l’Europa, el Badalona, l’Espanyol B, el Sant Andreu i Las Palmas B li va arribar l’oportunitat d’entrenar al primer equip del Las Palmas, a Primera. Això sí, l’experiència no va sortir massa bé i l’última setmana de setembre presentava la seva dimissió.

Els germans Cano fan història

La Xarxa

Carlos, Àlex i Jordi Cano, abans de l'Europa-Prat al Nou Sardenya (Foto: Àngel Garreta / CE Europa)

Carlos, Àlex i Jordi Cano, abans de l'Europa-Prat al Nou Sardenya (Foto: Àngel Garreta / CE Europa)

El passat dimecres 13 de setembre de 2017 passarà a la història del futbol català com el dia en què tres germans van coincidir sobre el terreny de joc... i a més van marcar tots tres! Va ser al partit Europa-Prat de la jornada 5 del grup català de Tercera Divisió, a l'estadi Nou Sardenya de la Vila de Gràcia. Ells són l'Àlex, capità de l'Europa, i en Carlos i en Jordi, davanters del Prat. Són els germans Cano, nom il·lustre del nostre futbol.

MIRA A LA CARTA l'últim programa «

Segueix-nos «