futbol

Manolo Márquez: "Em veig preparat per tornar a entrenar a Primera"

Manolo Márquez, ex entrenador del Las Palmas, a 'L'entrevista 'En joc''.

Manolo Márquez, exentrenador del Las Palmas, a 'L'entrevista 'En joc''.

La Xarxa

L’entrenador barceloní Manolo Márquez ha tastat aquesta temporada la mel de la Primera Divisió. Després d’entrenar la Penya Barcelonista Anguera, l'Espanyol femení, el Prat, l’Europa, el Badalona, l’Espanyol B, el Sant Andreu i Las Palmas B li va arribar l’oportunitat d’entrenar al primer equip del Las Palmas, a Primera. Això sí, l’experiència no va sortir massa bé i l’última setmana de setembre presentava la seva dimissió.

Els germans Cano fan història

La Xarxa

Carlos, Àlex i Jordi Cano, abans de l'Europa-Prat al Nou Sardenya (Foto: Àngel Garreta / CE Europa)

Carlos, Àlex i Jordi Cano, abans de l'Europa-Prat al Nou Sardenya (Foto: Àngel Garreta / CE Europa)

El passat dimecres 13 de setembre de 2017 passarà a la història del futbol català com el dia en què tres germans van coincidir sobre el terreny de joc... i a més van marcar tots tres! Va ser al partit Europa-Prat de la jornada 5 del grup català de Tercera Divisió, a l'estadi Nou Sardenya de la Vila de Gràcia. Ells són l'Àlex, capità de l'Europa, i en Carlos i en Jordi, davanters del Prat. Són els germans Cano, nom il·lustre del nostre futbol.

Àlex Pla, jugador del CF Gavà: "Ens han mentit a la cara sense vergonya"

La Xarxa

Àlex Pla i Héctor Camps (CF Gavà)

Si no hi ha un gir inesperat d'última hora, el CF Gavà jugarà a Tercera Divisió la pròxima temporada. El club blaugrana, que va aconseguir la salvació al camp, descendirà per impagaments, tot i que el seu president, Manuel Maniega, assegura que el deute ja es va abonar però la transferència no ha arribat a temps i per això ha demanat una pròrroga. Mentrestant, la incertesa s'ha instal·lat al club i a la plantilla, la majoria de la qual ja no es creu les explicacions de la directiva: "ens han mentit a la cara sense vergonya", assegura a 'Esports en Xarxa' el futbolista Àlex Pla.

MIRA A LA CARTA l'últim programa «

Segueix-nos «