futbol

"Qatar és una selecció amb capacitat per competir amb molts dels equips d'arreu del món"

Fèlix Sánchez Bas, un exblaugrana a Qatar//www.fcbarcelona.cat

Fèlix Sánchez Bas, un exblaugrana a Qatar//www.fcbarcelona.cat

La selecció de futbol de Qatar es va proclamar el passat 1 de febrer campiona de la Copa Àsia, per primera vegada en la seva història. L'èxit ha arribat de la mà d'un seleccionador català, Fèlix Sánchez Bas, format en el futbol base del Barça. Aquesta victòria dels qatarians els ha obert la porta de la Copa Amèrica, on viatjaran al juny com a país convidat. Sánchez Bas treballa ara per tenir un equip que pugui competir a un bon nivell en el Mundial de 2022.

"El meu objectiu és la Primera Divisió"

Ràdio L'Escala

Valery Fernández ha signat contrate amb el Girona fins al 2023

Valery Fernández ha signat contracte amb el Girona fins al 2023 | @GironaFC

Valery Fernández no oblidarà el minut 84 del partit de lliga entre el Girona i l'Atlètic de Madrid, en què va saltar a la gespa de Montilivi, en substitució d'Aleix García. Va ser el 2 de desembre. El dia del seu debut en la Primera Divisió. L'endemà, el Girona anunciava la seva renovació fins al 2023.

El president del Tona també és jugador del segon equip

El9TV

Carandell, envoltat de rivals en el partit del Tona B contra el Torelló. Laia Miralpeix / El 9 TV

Carandell, envoltat de rivals en el partit del Tona B contra el Torelló | Laia Miralpeix, El 9 TV

Amb 24 anys acabats de fer, Joaquim Carandell és probablement el president més jove del futbol català. La seva tasca al capdavant del Tona va començar fa dos anys i, des del passat, amb la creació del Tona C, també juga a 4ª Catalana: “Allà hi tinc els amics i la colla, entrenem els divendres i el cap de setmana juguem”.

Segueix-nos «