Dissabte 16

Febrer de 2019

La Xarxa

Baruc Nsué: "Estic a l'expectativa, espero una oferta interessant"

El futbolista de Tona ho explica a La Xarxa

24/07/2014 15:03h

Joan Barberà / Roger Sánchez

Àudio:

Amb la pretemporada iniciada per a la gran majoria d'equips catalans de Segona B i Tercera, una de les grans incògnites del mercat de fitxatges estival segueix sense resoldre's: on jugarà Baruc Nsué? El futbolista, un dels més destacats els últims cursos a Tercera (quatre temporades al Manlleu, i l'últim curs al Cornellà, campió i ascendit a Segona B), segueix sense equip, i explica que no ha rebut encara cap oferta interessant.

En declaracions a La Xarxa, Baruc s'ha mostrat a l'expectativa. El virtuós mitjapunta espera que surti "alguna cosa interessant" per seguir jugant al futbol català. 

"Han arribat algunes ofertes, però n'espero de més interessants, per seguir jugant a un alt nivell", afegia Nsué. El futbolista, retornat de les vacances aquesta mateixa setmana, espera resoldre la seva situació actual.

Baruc va ser una de les peces clau del Manlleu que va assolir la disputa de dos 'play-off' d'ascens a Segona B seguits, el 2012 i el 2013, sota la direcció de Francesc Cargol, primer, i de Jordi Dot, després. El curs passat es convertia en el protagonista del fitxatge estrella del curs, quan el Cornellà el sumava a l'ambiciós projecte que culminava, el mes de maig passat, amb l'ascens dels del Baix Llobregat a Segona B.

Destacat les tres últimes temporades com un dels jugadors clau de la categoria. Si bé no respon al perfil de golejador, les seves xifres anotadores han estat molt destacades els últims cursos. Les tres darreres temporades ha marcat 27 gols. L'últim curs n'ha anotat sis amb el Cornellà, en una temorada en què ha anat de més a menys. Tenia temps, però, per donar lliçons de classe, com en el gol que marcava davant el Cerdanyola, que era escollit per la redacció d'Esports de La Xarxa com el millor gol de la temporada.

segueix-nos «