Diumenge 15

Setembre de 2019

La Xarxa

Futbol Sala Femení

Marta Cabrera: "No miro la classificació"

El Vallirana afronta amb il·lusió el partit contra el Roldán

20/12/2013 17:50h

David Amador

Àudio:

Dotzena jornada a la Primera Divisió de Futbol Sala Femení. Després de l'última golejada encaixada, l'A.E. Vallirana, últim classificat de la taula, rep aquest dissabte a les 20h el Roldán, amb la intenció de sumar la segona victòria de la temporada.

La jugadora del Vallirana Marta Cabrera assegura a La Xarxa de Comunicació Local: "el partit contra el Roldán l'afrontem amb ganes de fer-ho bé. Sortirem a guanyar, al 200%". La futbolista de l'equip del Baix Llobregat, d'altra banda, diu que l'aturada de la Lliga per la disputa del Mundial ha anat molt bé. "Les lesions i les derrotes ens havien enfonsat. Necessitàvem desconnectar", ha comentat.

Cabrera ha revelat una bona notícia per a l'A.E. Vallirana: "Ja sabíem que podríem recuperar la Domi al febrer, però potser llavors també tornarà Clara Cornet. Segurament podrà evitar el quiròfan per la lesió de lligaments que arrossega", conclou Cabrera.

L'altre equip de la Primera Femenina de futsal, el Gironella (després de dues victòries consecutives) visita també aquest dissabte, però a les 19h, la pista d'un rival directe en la lluita pel quart lloc, la Universitat d'Alacant.

segueix-nos «