Dimarts 18

Juny de 2019

La Xarxa

FUTBOL | SEGONA B

De la Espada, il·lusionat amb la renovació amb el Nàstic

El davanter tindrà l'objectiu de superar els nou gols de la temporada passada

30/07/2014 16:19h

La Xarxa / TAC12

El jugador del Nàstic Marcos Jiménez de la Espada afirma que no va dubtar a renovar pel Nàstic una temporada més tot i el retard que va patir aquesta operació. El davanter vol assolir l'objectiu que el va portar al Nàstic fa dos estius. Titular pràcticament indiscutible, enguany tindrà una competència dura al costat de Rayco i Gorka.

Va començar la pretemporada sense haver confirmat la seva renovació. Va ser el darrer jugador a dir el sí oficial al Nàstic. Marcos Jiménez de la Espada admet que en un futur li agradaria jugar a l'estranger però que en cap moment aquesta idea el va fer dubtar. Marcos diu que ho va tenir clar des que va rebre la proposta per continuar una temporada més a Can Nàstic. Superar els gols de la temporada passada li podria resultar complicat davant una competència cara com Rayco i Gorka. Dues peces que no preocupen en excés el mallorquí qui confia en la seva qualitat com a punta.

Aquest serà el tercer curs que el davanter de Pollença defensarà la samarreta grana. Sense comparar projectes, valora molt positivament arrencar la pretemporada amb una plantilla tancada i obligada a mantenir una línia ascendent al llarg de tot l'any si vol assolir l'objectiu.

segueix-nos «