Dijous 22

Març de 2018

TV Girona

Segona divisió

El Girona necessita tornar a guanyar

El Girona espera l'Eibar en un intent dels homes de Javi López de revertir la dinàmica i aconseguir la victòria deu jornades després de la darrera.

24/01/2014 21:29h

A banda de les dues incorporacions d'aquesta setmana al primer equip, ahir s'anunciava també l'arribada d'un nou jugador a les files del Girona B, l'argentí de 19 anys Jordi Pascual.

Javi Guerrero ha tingut feina aquesta setmana per cobrir les baixes de David Timor i Jordi Matamala. El de Vilobí no podrà repetir gol, com va fer al camp de l'Alavés a la darrera jornada.

Un dels jugadors que podria fer de doble pivot juntament amb Eloi Amagat al centre del camp és Pere Pons. El jove futbolista de la pedrera encara no ha disputat ni un minut amb Javi López i té l'esperança de tenir una oportunitat amb el nou tècnic que el faci decidir-se i posi la seva confiança en ell. 

A la part de dalt, sense Felipe, encara amb tres setmanes més per endavant per lesió, podria ser la oportunitat d'Alfredo Ortuño perquè es comenci a acostumar a la posició on segurament el veiem molts partits.

El conjunt de Montilivi necessita com sigui una victòria que, més enllà de treure'ls de la zona del descens, els faci agafar confiança per afrontar la segona volta amb força.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «