Divendres 19

Abril de 2019

La Xarxa

SEGONA DIVISIÓ B

Fulminats

Agustín Vacas i Santi Castillejo són destituïts del Prat i el Nàstic a la jornada 12

04/11/2013 20:47h

Albert Solà

La jornada 12 ha estat fatídica per a dos entrenadors del grup tercer de Segona Divisió B: Agustín Vacas i Santi Castillejo han deixat de ser entrenadors del Prat i del Nàstic respectivament aquest dilluns. En el cas de Vacas, el Prat no va passar de l'empat aquest diumenge amb el Sant Andreu i és penúltim a la taula, amb 9 punts. Castillejo ha estat destituït amb l'equip onzè, després de caure a Badalona. El seu substitut serà Vicente Moreno, exentrenador del Xerez. El substitut de Vacas encara no es coneix.

Nou punts de 36 possibles, amb només 1 victòria i 6 empats en 12 jornades és el pobre balanç del Prat en aquest inici de campionat. Un balanç que ha fet que la directiva del club prengués la decisió de destituir l'entrenador Agustín Vacas, amb l'equip enfonsat al penúltim lloc de la taula. L'empat a zero d'aquest diumenge al camp del Sant Andreu ha estat el darrer que ha dirigit el tècnic, que va ser l'artífex de l'ascens fa gairebé un any i mig. Vacas marxa de la banqueta però no del club. El president del Prat, que encara no ha anunciat el nom del seu substitut, li ha ofert un lloc dins de l'organigrama del club.

L'altre nom del dia és Santi Castillejo. La directiva del Nàstic ha fet oficial fa uns minuts que deixa de ser entrenador del club a causa dels mals resultats de l'equip. Segons el president de l'entitat, l'equip no està complint amb els objectius que s'havia marcat el club a principi de temporada i ha afegit que el Nàstic "va donar diumenge una imatge patètica contra el Badalona". Després de 12 jornades els granes són onzens a la classificació, amb 16 punts. El president ha anunciat també que Vicente Moreno, exentrenador del Xerez, és el nou entrenador de l'equip.

segueix-nos «