Dilluns 26

Agost de 2019

La Xarxa

FUTBOL

Jordi Martínez, presentat com a entrenador del Palamós

El 'cueta' afronta la seva primera experiència com a entrenador

10/06/2014 21:03h

TV Palamós / La Xarxa

El club degà del futbol català ha presentat Jordi Martínez, més conegut com el 'Cueta', com a nou entrenador de l'entitat. Menys de mig any després de penjar les botes, Martínez té molt clar què farà, com ho farà i amb qui ho farà en la seva primera temporada com a entrenador.

Jugadors amb fam de guanyar, competitius i joves que valorin el fet d'estar a Palamós. Aquest és el perfil de plantilla que ha demanat el nou entrenador del Degà. 

Amb una llarguíssima trajectòria com a jugador, Martínez és rodamon del futbol. Ha passat per un munt d'equips, el darrer el SantBoià. Espera que aquesta experiència damunt del terreny de joc li serveixi per suplir la seva manca d'experiència a la banda. El nou entrenador del degà debuta a les banquetes i espera complir expectatives. Ha promès un equip competitiu i fet per quedar-se a Tercera. El club, per la seva banda, no té cap por i sap qui ha fitxat i per què. Que els objectius siguin diferents no vol dir que la Junta Directiva es plantegi la possibilitat de baixar. L'objectiu és la Permanència i l'equip estarà fet per mantenir-se a Tercera. 

El cert, però, és que la Direcció Esportiva tindrà molta feina. Jugadors importants com Bartrina, Ritxi, Chicho o Javi Morales han abandonat el club com també el golejador Javi Revert.

 

 

segueix-nos «