handbol

CH Cardedeu i CH Terrassa volen guanyar per escalar posicions i no complicar-se la vida

CH Cardedeu i CH Terrassa necessiten guanyar diumenge

L’H. Cardedeu ha de vèncer aquest diumenge per recuperar posicions a la Lliga Catalana masculina. L’equip vallesà, un dels més golejats del campionat, va perdre l’últim partit a la pista del BM. Granollers C (33-27). En una posició molt similar es troba el seu rival, el CH Terrassa, que va incorporar nou entrenador la jornada passada i va empatar a casa contra Coope Sant Boi (28-28). Una victòria pot ajudar els dos equips a mirar cap amunt a la taula.

'Avui recordem': Enric Masip

La Xarxa

Enric Masip amb la samarreta del Barça la temporada 2001-2002 // enricmasip.com

Enric Masip amb la samarreta del Barça la temporada 2001-2002 // enricmasip.com

Enric Masip no necessita massa presentació: un històric de l’handbol i membre del Dream Team de Valero Rivera al Barça, guanyador de més d’una cinquantena de títols, 6 vegades campió d’Europa, 8 títols de lliga i 8 de Copa del Rei o medalla de bronze als Jocs Olímpics de Sidney, a més d'una plata i un bronze en dos Europeus; Espanya 96 i Croàcia 2.000. També pot presumir de tenir un rècord únic; el de 1.690 gols de lliga marcats amb la samarreta del Barça. 

CH Banyoles i Avannubo BM. La Roca estan obligats a puntuar aquest diumenge

El CH Banyoles rep diumenge l'Avannubo BM. La Roca

El CH Banyoles no vol posar les coses fàcils a l’Avannubo BM. La Roca, segon classificat de la Lliga Catalana femenina. Tots dos es veuen obligats a puntuar aquest diumenge. L’equip del Pla de l’Estany va perdre l’últim partit a la pista de l’HC Perelló (27-22) i només té 2 punts. L’Avannubo BM. La Roca també va caure, en aquest cas a casa contra el seva bèstia negra, l’H. Gavà (26-30). Les vallesanes no perdien des del 13 d'octubre.  

segueix-nos «