handbol

La Salle Montcada pot aconseguir la tercera victòria consecutiva contra el KH-7 BM. Granollers

La Salle Montcada s'enfronta a BM. Granollers B

La Xarxa

La Salle Montcada vol mantenir la bona ratxa en aquest tram final d’any guanyant diumenge el KH-7 BM. Granollers. Els locals arriben al partit amb la moral ben alta, després de derrotar a casa l’H. Poblenou (39-27). En canvi, el filial del Granollers va caure a la seva pròpia pista contra l’H. Sant Cugat (34-36).

Associació Lleidatana i OAR Gràcia Sabadell han de guanyar per sortir de la cua

La Xarxa

Associació Lleidatana i OAR Gràcia volen sortir del pou

L’OAR Gràcia Sabadell buscarà la victòria a la pista d’Associació Lleidatana, després del debut amb derrota del nou entrenador de l’equip vallesà, Daniel Lara. Van perdre a casa amb contundència contra el BM. Benidorm (15-37). Aquest diumenge tindran la prova de foc contra l'equip lleidatà, que no va aconseguir trencar la mala ratxa a la pista de l’H. Amposta (27-15) i continua a la cua de la classificació. 

L’H. Sant Joan Despí vol posar les coses difícils a l’H. Sant Quirze

La Xarxa

L'H. Sant Quirze s'enfronta a l'H. Sant Joan Despí

L’H. Sant Joan Despí s’està refent d’un mal inici de temporada i no té res a perdre en la seva visita a la pista de l’H. Sant Quirze, segon classificat de Primera Estatal masculina. Els vallesans van empatar en l’última jornada contra l’OAR Gràcia de Sabadell (27-27) i necessiten la victòria per no despenjar-se dels primers llocs. L’equip del Baix Llobregat es troba onzè, després de guanyar a casa l’H. Sant Vicenç (26-22). Tot i les diferències a la taula, l’enfrontament entre l’H. Sant Quirze i l’H. Sant Joan Despí ha estat de màxima igualtat en les últimes dues temporades.

segueix-nos «