handbol

Avannubo BM. La Roca vol acabar l’any com a líder guanyant l’HC. Perelló

Avannubo BM. Granollers - HC. Perelló

La Xarxa

El líder provisional de Lliga Catalana Femenina, Avannubo BM. La Roca, ha de guanyar aquest diumenge a la pista de l’HC. Perelló per mantenir la seva posició de privilegi. En l’últim partit, l’equip vallesà va vèncer l’OAR Gràcia B (27-20), un marcador que el situa al capdavant de la classificació gràcies a l’ajornament fins després de festes del matx del seu màxim rival, BM. Granollers Atlètic. L’HC. Perelló es manté a mitja taula, després de perdre a la pista de l’HC. Canovelles (21-16).

La Salle Montcada pot aconseguir la tercera victòria consecutiva contra el KH-7 BM. Granollers

La Xarxa

La Salle Montcada s'enfronta a BM. Granollers B

La Salle Montcada vol mantenir la bona ratxa en aquest tram final d’any guanyant diumenge el KH-7 BM. Granollers. Els locals arriben al partit amb la moral ben alta, després de derrotar a casa l’H. Poblenou (39-27). En canvi, el filial del Granollers va caure a la seva pròpia pista contra l’H. Sant Cugat (34-36).

Associació Lleidatana i OAR Gràcia Sabadell han de guanyar per sortir de la cua

La Xarxa

Associació Lleidatana i OAR Gràcia volen sortir del pou

L’OAR Gràcia Sabadell buscarà la victòria a la pista d’Associació Lleidatana, després del debut amb derrota del nou entrenador de l’equip vallesà, Daniel Lara. Van perdre a casa amb contundència contra el BM. Benidorm (15-37). Aquest diumenge tindran la prova de foc contra l'equip lleidatà, que no va aconseguir trencar la mala ratxa a la pista de l’H. Amposta (27-15) i continua a la cua de la classificació. 

segueix-nos «