handbol

'L'ambaixador': Joan Cornellà

Joan Cornellà en l'enfrontament de l'any passat contra el Barça a la Super Globe // sydneyunihandball.com

Joan Cornellà en l'enfrontament de l'any passat contra el Barça a la Super Globe // sydneyunihandball.com

La Xarxa

Joan Cornellà té 23 anys i en fa un parell que va arribar a Austràlia per estudiar i jugar a handbol. A través d'aquest esport, aquest barceloní del Poble Nou ha arribat a jugar competicions tan importants com el Mundial de Clubs de Qatar. Però més que l'handbol, el que mou en Joan és l'experiència personal, i l'encaix als antípodes ha estat tan positiu que ara ha decidit obrir-hi el seu negoci, en aquest cas relacionat amb el futbol de formació. Joan Cornellà és el nostre ambaixador a Sydney, Austràlia.

Arrenca la Granollers Cup, en directe a les televisions de proximitat

VOTV

La Granollers Cup, a les televisions de proximitat i Movistar+

Granollers tornarà a ser, un estiu més, l'epicentre de l'handbol mundial. Avui arrenca la 18a edició de la Granollers Cup, uns dels torneig d'handbol base més importants del món. Més de 5.000 jugadors, de gairebé 400 equips de 21 països se citen fins diumenge a la capital vallesana, que ja vesteix de gala. La Granollers Cup 2016 es podrà veure en directe a través de les televisions de proximitat, que oferiran la gala d'inauguració (avui, 20.30h) i les finals juvenils (diumenge, 17h). Tot plegat es podrà seguir també al canal 159 de Movistar+ que, a més, oferirà dos informatius especials elaborats per VOTV.

Any de comiats al KH-7 Granollers femení

La Xarxa

Entrevista 'En joc': Joana Capdevila i Andrea de la Torre

El KH-7 BM Granollers femení ha tancat aquest curs amb una nova permanència a la Divisió d'Honor Femenina, la màxima categoria de l'handbol femení estatal. En el seu segon curs a la categoria, han assolit la mateixa plaça que fa un any (han acabat dotzenes), però han sumat tres punts més que fa dotze mesos (18, pels 15 del curs 2014/2015). Un any que tenia un final emotiu: el comiat de dues jugadores molt carismàtiques. Es tracta de les capitanes Joana Capdevila i Andrea de la Torre, que deixen la pràctica de l'esport de l'elit, i que han estat entrevistades aquest diumenge a l''En joc'.

segueix-nos «

Mira'ns «