handbol

Els cracs de l'handbol base juguen fins diumenge la Granollers CUP

Granollers CUP 2017

Granollers CUP 2017

La Xarxa

La pilota comença a circular a la Granollers CUP d'handbol aquest vespre. El Palau d'Esports i la plaça de la Porxada de la capital vallesana acullen la cerimònia inaugural que compta, com a padrins d'honor, amb el jugador del Fènix Toulouse HB, Ferran Solé, i la campiona del món i d'Europa i doble guanyadora de la Champions League, la noruega Nora Mørk.

Ferran Solé: "La Granollers Cup és una competició que il·lusiona els més petits i els permet obrir els ulls a l'exterior"

Ferran Solé visita el programa 'Esports en xarxa'

Jugador vallesà i format en un club com el BM Granollers, queda clar que pocs coneixen millor què significa la Granollers Cup que Ferran Solé. El jugador català, ara a les files del Fenix Toulouse, serà un dels ambaixadors de la gran cita de l'handbol base juntament amb la jugadora internacional noruega Nora Mørk. En una entrevista al programa 'Esports en xarxa', Solé ha parlat de la Granollers Cup, però també del seu present a Tolosa i de les diferències entre la lliga francesa i l'Asobal.

Vicente Álamo, es retira un mite

La Xarxa

Vicente Álamo, als estudis de Ràdio Silenci

Vicente Álamo, als estudis de Ràdio Silenci

Vint-i-una temporades de professional; 18 a la lliga ASOBAL; 12 al seu equip, l'handbol Granollers; 333 partits de liga al conjunt vallesà; 507 partits a la lliga ASOBAL, en el top-10 històric de la competició en partits jugats, al costat de llegendes com Barrufet, Hombrados, Demetrio Lozano o Garabaya... són algunes de les espectaculars xifres de Vicente Álamo, històric porter de Montcada i Reixac que, als 41 anys, es retira com a jugador. És la segona vegada que ho fa, però aquest cop sí que és la definitiva.

segueix-nos «

Mira'ns «