handbol

Una oportunitat per assegurar la permanència

Promo del partit

El Sant Cugat i l'Esplugues buscaran fer un pas quasi definitiu per la salvació, però ho fan des de dinàmiques oposades. Els santcugatencs acumulen 8 derrotes consecutives i es prenen el partit contra un rival directe com una oportunitat per trencar aquesta mala ratxa. En canvi, l'Esplugues va acabar amb el seguit de derrotes amb un triomf molt valuós la passada jornada contra La Roca, que els apropa molt a l'objectiu de la permanència.

Sant Vicenç - Amposta, duel igualat

Promo del partit

Les vicentines, l'equip català millor classificat, rebran l'Amposta, un equip que es troba en una bona dinàmica. Si bé el Sant Vicenç ocupa la cinquena plaça, ha mostrat una certa irregularitat en els últims partits. Alterna victòries, derrotes i empats i ha sumat 5 punts dels últims 10 possibles.

El Joventut H. Mataró posa a prova el Sant Martí-Adrianenc

Promo del partit

El partit es presenta desequilibrat 'a priori'. Els martinencs són tercers classificats i arriben un plena ratxa triomfal de victòries. Han sumat 19 victòries en 21 partits i són el segon equip més golejador i el segon menys golejat. A més, a la pista del Mataró acostumen a aconseguir bons resultats. Només hi han perdut 2 cops.

segueix-nos «

Mira'ns «