Dilluns 23

Setembre de 2019

La Xarxa

Associació Lleidatana i OAR Gràcia Sabadell han de guanyar per sortir de la cua

Seguiu el partit de Plata Femenina d’handbol en directe aquest diumenge a les 18h per les TV locals i XALA!

05/12/2018 10:44h

La Xarxa

L’OAR Gràcia Sabadell buscarà la victòria a la pista d’Associació Lleidatana, després del debut amb derrota del nou entrenador de l’equip vallesà, Daniel Lara. Van perdre a casa amb contundència contra el BM. Benidorm (15-37). Aquest diumenge tindran la prova de foc contra l'equip lleidatà, que no va aconseguir trencar la mala ratxa a la pista de l’H. Amposta (27-15) i continua a la cua de la classificació. 

Els dos equips són els que menys gols marquen a la categoria, tot i que a l'Associació Lleidatana hi juga la romanesa Emanuela Precup, la màxima golejadora destacada d'aquest grup C de Plata Femenina. La taula continua encapçalada per H. Sant Quirze, amb 20 punts, 2 més que BM. Benidorm i 3 per sobre d’HC. Puig d’en Valls. A la part baixa hi ha Agustinos Alicante, amb 5 punts; OAR Gràcia, amb 3, i Associació Lleidatana, que en té 2. 

 On i quan el podreu veure

L’enfrontament d’‘Handbol en joc’ entre Associació Lleidatana i OAR Gràcia Sabadell es disputarà aquest diumenge a les 18h al Pavelló Onze de Setembre de Lleida. El narrarà Miki Güell (VOTV) i els detalls a peu de pista aniran a càrrec d’Eva Cortijo (Lleida TV). El podreu seguir en directe per la plataforma XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

I la setmana següent…

Podreu seguir en directe el partit de Primera Estatal Masculina entre La Salle Montcada i KH-7 BM. Granollers, diumenge 16 de desembre a les 18h.

segueix-nos «