Dilluns 23

Setembre de 2019

La Xarxa

Avannubo BM. La Roca vol acabar l’any com a líder guanyant l’HC. Perelló

Segueix el partit de Lliga Catalana Femenina d’handbol aquest diumenge a les 18h en directe per les televisions locals i XALA!

21/12/2018 11:34h

La Xarxa

El líder provisional de Lliga Catalana Femenina, Avannubo BM. La Roca, ha de guanyar aquest diumenge a la pista de l’HC. Perelló per mantenir la seva posició de privilegi. En l’últim partit, l’equip vallesà va vèncer l’OAR Gràcia B (27-20), un marcador que el situa al capdavant de la classificació gràcies a l’ajornament fins després de festes del matx del seu màxim rival, BM. Granollers Atlètic. L’HC. Perelló es manté a mitja taula, després de perdre a la pista de l’HC. Canovelles (21-16).

Avannubo BM. La Roca és líder (20 punts) per davant de BM. Granollers Atlètic (19 punts), amb un partit menys i H. Lleida Pardinyes (18 punts). A la part baixa, hi ha H. Sant Vicenç B, OAR Gràcia B i Coope Sant Boi (6 punts), H. Banyoles (2 punts) i Les Franqueses (0 punts).

On i quan el podreu veure

L’enfrontament d’‘Handbol en joc’ entre HC. Perelló i Avannubo BM. La Roca es jugarà al Pavelló Poliesportiu Municipal del Perelló i comptarà amb la narració de Miki Güell (VOTV) i els detalls a peu de pista aniran a càrrec de Sara Hernández (Canal Terres de l’Ebre). El podreu seguir en directe per la plataforma XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

segueix-nos «