Dilluns 23

Setembre de 2019

ESPORTS

CH Banyoles i Avannubo BM. La Roca estan obligats a puntuar aquest diumenge

Segueix en directe el partit de Lliga Catalana femenina d’handbol aquest diumenge a les 18h per les televisions locals i XALA!

06/02/2019 17:12h

La Xarxa

El CH Banyoles no vol posar les coses fàcils a l’Avannubo BM. La Roca, segon classificat de la Lliga Catalana femenina. Tots dos es veuen obligats a puntuar aquest diumenge. L’equip del Pla de l’Estany va perdre l’últim partit a la pista de l’HC Perelló (27-22) i només té 2 punts. L’Avannubo BM. La Roca també va caure, en aquest cas a casa contra el seva bèstia negra, l’H. Gavà (26-30). Les vallesanes no perdien des del 13 d'octubre.  

La Lliga Catalana femenina d’handbol continua encapçalada per BM Granollers Atlètic (27 punts i 1 partit menys), seguit d’Avannubo BM. La Roca i H. Lleida Pardinyes (empatats a 26 punts). A continuació, a la taula hi trobem l’H. Vilamajor i l’H. Gavà (empatats a 22 punts). A la zona baixa de la classificació, hi ha Coope Sant Boi (8 punts), H. Banyoles (2 punts) i tanca Les Franqueses (2 punts i 2 partits pendents).

On i quan el podreu veure

L’enfrontament d’‘Handbol en joc’ es disputarà al Pavelló de la Draga de Banyoles. El podreu seguir en directe aquest diumenge a les 18h per la plataforma XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda de l’enfrontament entre CH Banyoles i Avannubo BM. La Roca, també podreu gaudir en directe diumenge a les 18h per XALA! dos partits més de Lliga Catalana femenina: CH Gavà-CH Vilamajor i CH Canovelles-Novadmin H. Lleida Pardinyes.

segueix-nos «