Dijous 17

Octubre de 2019

Debut amb victòria a l'Asobal

El Barça Intersport s'ha imposat a l'Helvetia Anaitasuna per 26 a 19

11/09/2012 22:48h

Després de la victòria a la Supercopa Asobal arribava el debut del Barça Intersport a la Lliga, aquest dimarts 11 de setembre, amb la visita d'un modest de la categoria l'Helvetia Anaitasuna de Pamplona, que afronta la segona temporada consecutiva a la màxima categoria. Tot i un inici dubtós, el Barça Intersport s'ha refet amb una victòria que ja s'ha intuït als últims minuts de la primera part.

La manca de rodatge dels de Xavi Pascual s'ha fet visible als primers minuts però tot ha quedat en un mal inici després de la reacció. Els navarresos s'han situat per davant amb un 1 a 4 i han arribat a dominar per 4 a 10. Ha estat aquí quan ha arribat la reorganització de la defensa blaugrana i s'ha aconseguit no encaixar cap més gol durant dotze minuts i empatar a 10. Abans del descans, els blaugrana ja havien donat la volta al marcador, 13 a 12. L'encert defensiu en aquesta nova redistribució havia donat el seu resultat, ajudat per l'encert sota pals d'Sterbik (ha acabat el partit amb 20 aturades).

La bona defensa, difícil de ser superada, ha permès al Barça seguir dominant al segon temps, quan ha anat ampliant les diferències sota la batuta de Víctor Tomás, qui ha liderat l'aspecte ofensiu dels blaugrana amb 8 dianes. Les rotacions han donat l'empenta final al Barça cap a la victòria. 26 a 19, que suposa el primer triomf del defensor del títol a la Lliga Asobal.

segueix-nos «