Divendres 22

Febrer de 2019

Dos equips amb l'aigua al coll

L'Amposta Lagrama i el Sant Joan Despí s'enfronten en Plata Femenina d'handbol

01/12/2017 11:38h

Els protagonistes de l''Handbol en joc' de diumenge fa setmanes que transiten per la regió més difícil de l'esport. Els dos equips ocupen la zona baixa de la classificació, l'Amposta en zona de descens i el Sant Joan Despí només dos punts per sobre però principalment el problema es diu dinàmica: es troben en una mala ratxa incontestable i ja se sap com costa sortir de la foscor.

El 28 octubre, l'Amposta va derrotar el Sant Quirze. Va ser el primer triomf de la temporada, que va arribar després de dos empats i quatre derrotes. Des d'aquell moment, han arribat quatre derrotes consecutives. Almenys, en dues, contra La Roca i l'Agustinos d'Alacant, van ser ajustades.

El cas del Sant Joan Despí és de psicòleg. El 23 de setembre, a la jornada 3, eren colíders: tres partits, tres victòries. Des d'aquell dia han jugat vuit partits. Els han perdut tots. És cert que no poden comptar amb algunes jugadores, però des del mateix club apunten que aquesta no és la causa. L'equip s'entrena bé i gairebé sempre competeix, però en moments puntuals, les jugadores desconnecten. Aquest és el punt que estan treballant per aixecar una dinàmica molt pesant, que arrosseguen partit rere partit.

El matx el podreu seguir diumenge a les 18h a les TV locals, a Movistar + (159) i a laxarxa.cat.

segueix-nos «