Divendres 22

Febrer de 2019

Duel de filials desequilibrat

El Granollers i el Bordils s'enfronten a la Primera Estatal d'handbol

03/11/2017 10:00h

El KH-7 BM Granollers rebrà diumenge a les 18h el CH Bordils B en el duel de filials de la Primera Estatal d'handbol. El partit es presenta desequilibrat, ja que els vallesans són setens mentre que els gironins ocupen l'última plaça de la classificació.

 

 

 

Tot i que el Granollers ocupa una còmoda setena plaça, el seu moment no és bo. Després d'un inici més que interessant, amb 3 victòries i un empat, els granollerins encadenen dues derrotes, contra el Sesrovires i el Sant Quirze, dos dels equips més poderosos de la lliga. És per això que el BM Granollers es pren el partit com una oportunitat per redreçar la situació.

Aquesta relativa incertesa és la que tractarà d'aprofitar el Bordils B. Als bordilencs els va durar poc l'alegria després de la victòria contra el Sant Vicenç fa mig mes. Després van arribar dues derrotes més. Tot i això, el filial del Bordils afrontarà el duel de filials amb ganes de canviar definitivament la seva dinàmica.

El partit es disputarà diumenge a les 18h i podrà seguir a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i per 'streaming' a www.laxarxa.cat.

 

segueix-nos «