Diumenge 15

Setembre de 2019

El Barça Intersport presenta a Ángel Montoro

Enric Masip també ha confirmat un principi d'acord amb Eduardo Gurbindo i que Nagy seguirà

19/07/2012 15:31h

El Barça Intersport mou fitxa després de la polèmica de l'estiu amb Laszlo Nagy. El club blaugrana ha presentat avui el lateral dret Ángel Montoro. El jugador firma per sis temporades i ha pagat de la seva butxaca els 100.000 euros necessaris per arribar a can Barça aquesta mateixa temporada.

Ángel Montoro s'ha mostrat molt feliç per poder jugar al FC Barcelona Intersport i ha assegurat que no ve a substituir Laszlo Nagy: "Cadascú té el seu estil. Vull venir al club a aportar i a esforçar-me el màxim possible, fer partits bons i aconseguir títols, que és la meta principal".

Amb 2,12 metres, el jugador de 23 anys gaudeix de l'avantatge de "poder tirar de lluny per sobre dels meus rivals i en defensa cobrir més espai.

El director tècnic de la secció d'handbol, Enric Masip, destaca "l'esforç de rebaixar-se la fitxa per venir i que és un dels pocs internacionals espanyols amb llançament des de nou metres o més". Masip també ha assegurat que el Barça ha arribat a un principi d'acord amb Eduardo Gurbindo tot i que "encara falten alguns detalls".

Per altra banda, Eduard Coll, el directiu responsable de la secció d'handbol, ha donat per tancat el tema Nagy, hi ha dit: "El Veszprem va fer una oferta que no ens semblava adecuada, i la seva clàusula és de tres milions d'euros. Trobar un jugador de les seves característiques ens podria costar un milió d'euros. Amb una oferta tan ridícula com la que va fer el Veszprem, amb tots els respectes, no el vendrem".

D'aquesta manera, el que ha estat capità del Barça els últims dos anys sembla que seguirà una temporada més al Palau.

segueix-nos «