Dilluns 23

Setembre de 2019

ESPORTS

El CH Bordils i el CH Gavà s’enfronten per retallar distàncies al líder

Segueix en directe el partit de Lliga Catalana masculina d’handbol aquest diumenge a les 18h per les televisions locals i XALA!

31/01/2019 13:57h

La Xarxa

El CH Bordils rebrà aquest diumenge el CH Gavà amb la voluntat de continuar aspirant als llocs més alts de la classificació de Lliga Catalana masculina. L’equip gironí va guanyar a la pista del cuer, el CH Cambrils (21-26). També arriba al partit amb la moral alta l’equip del Baix Llobregat, que va vèncer a casa l’H. Cardedeu (36-31). Les dues formacions han retallat distàncies amb els dos primers, que van perdre els seus respectius partits.

La UEH. Calella encara la setzena jornada com a líder (26 punts), per davant d’H. Banyoles (25 punts), Sant Martí Adrianenc B (19 punts i un partit menys), H. Bordils (19 punts), CA Sabadell Handbol (18 punts i un partit menys), H. Gavà (17 punts) i CH Canovelles (17 punts). A la part baixa de la taula, hi ha CH Parets (9 punts), BM. Granollers (8 punts), H. Manyanet (7 punts) i CH Cambrils (4 punts).

On i quan el podreu veure

L’enfrontament d’‘Handbol en joc’ es disputarà al Pavelló Blanc i Verd de Bordils i comptarà amb la narració de Miki Güell (VOTV). El podreu seguir en directe aquest diumenge a les 18h per la plataforma XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda de l’enfrontament entre CH Bordils i CH Gavà, també podreu gaudir en directe diumenge a les 18h per XALA! dos partits més de Lliga Catalana masculina: Moldtrans CH Cambrils-H. Sant Martí Adrianenc B i CH Cardedeu-HC Manyanet.

segueix-nos «