Dijous 17

Octubre de 2019

El Fraikin posa contra les cordes l'Atlètic de Madrid

El Barça no va tenir problemes per guanyar el Cuatro Rayas Valladolid (15-31)

22/11/2012 12:14h

El Fraikin Balonmano Granollers va tenir una ocasió excepcional per guanyar l'Atlètic de Madrid. Els vallesans van fer patir de valent el conjunt matalasser en un Palacio de Vista Alegre que va presentar una pobra imatge de públic.

Els primers minuts van estar marcats per la igualtat. Però els de Toni Garcia a poc a poc va tornar a fer palesa la fragilitat defensiva que pateix el conjunt madrileny. A còpia d'aprofitar les seves transicions d'atac, els catalans van anar despenjant del marcador al seu rival. Raúl Campos va tornar a ser el director de l'equip en assistir els seus companys Eloy Félez, Malasinskas i Grundsten. D'aquesta manera, el conjunt vallesà va gaudir d'un màxim avantatge de quatre gols (8-12) a menys de set minuts per a la finalització de la primera meitat.

Però aquest va ser el punt en el qual els de Talant Dujshebaev van treure el seu esperit de lluita. Gràcies al punt d'honor d'un exjugador del Granollers com Joan Cañellas i un excepcional Sabanovic, que al segon partit davant la seva nova afició va tancar el partit amb 20 aturades, l'Atlètic va poder reduir les distàncies i abans del descans va aconseguir situar-se al davant (13-12).

La segona part va tenir el mateix ritme que la primera, almenys als primers minuts. Després d'uns primers deu minuts igualats, Sabanovic a la porteria i Cañellas en la vessant ofensiva propiciaven un parcial de 5-0 per deixar l'electrònic amb un clar 22-18 a favor dels locals. Els catalans van tornar a apropar-se però, en aquesta ocasió, els matalassers van saber administrar la diferència per adjudicar-se la victòria.

D'aquesta manera, l'Atlètic continua coliderant la classificació juntament amb el Barça. Els blaugrana van tenir molts menys problemes per vèncer el Cuatro Rayas Valaldolid per un contundent 15 a 31. Els castellans només van poder resistir els primers 20 minuts. A partir d'aquí, Aguirrezabalaga primer i Montoro i Juanín a la segona part van deixar sense arguments al Valladolid per acabar doblant en el marcador el seu rival.  

segueix-nos «