Dijous 24

Octubre de 2019

ESPORTS

El Lleida Pardinyes vol fer un pas decisiu cap al títol guanyant el CH Vilamajor

Segueix en directe el partit de Lliga Catalana femenina d’handbol aquest diumenge a les 18h per les televisions locals i XALA!

21/03/2019 15:37h

La Xarxa

El Novadmin Lleida Pardinyes és líder destacat de Lliga Catalana femenina i té les fases d’ascens a tocar. En tindrà prou si guanya diumenge i perd el KH-7 BM. Granollers B. Aquest cap de setmana rebrà el CH Vilamajor, un rival complicat que encara té possibilitats de lluitar per les fases. En l’última jornada, l’equip de Ponent va vèncer l’Avannubo BM. La Roca (28-30) mentre que les vallesanes van derrotar el CH Ascó (19-18).

La jornada 23 s’iniciarà amb aquests 4 equips en zona de lluita per l’ascens: Novadmin Lleida Pardinyes (37 punts), CH Gavà (34 punts), Avannubo BM. La Roca i KH-7 BM. Granollers B (empatats a 33 punts). El seu immediat perseguidor és el CH Vilamajor (30 punts). A la zona baixa, hi ha diversos equips en situació de risc: HC Perelló (16 punts), Coope Sant Boi (15 punts), AEH Les Franqueses i OAR Gràcia B (tots dos amb 12 punts i un partit pendent). El CH Banyoles (2 punts) és cuer i ha perdut la categoria.

On i quan el podreu veure

L’enfrontament d’‘Handbol en joc’ es disputarà al Pavelló Municipal de Pardinyes i comptarà amb la narració d’Aleix Bergés (Lleida TV). El podreu seguir en directe aquest diumenge a les 18h per la plataforma XALA! i les televisions locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda de l’enfrontament entre Novadmin Lleida Pardinyes i CH Vilamajor, també podreu gaudir en directe diumenge a les 18h per XALA! de dos partits més de Lliga Catalana: KH-7 BM. Granollers B-Avannubo BM. La Roca (categoria femenina) i CH Canovelles-CH Cardedeu (categoria masculina).

segueix-nos «