Dijous 24

Octubre de 2019

ESPORTS

El Novadmin Lleida Pardinyes busca la novena victòria consecutiva contra el Sant Vicenç Bar Mi Casa

Segueix en directe el partit de Lliga Catalana femenina d’handbol aquest diumenge a les 18h per les televisions locals i XALA!

22/02/2019 12:15h

La Xarxa

Màxima emoció en el partit d’aquest diumenge entre dos equips en ratxa. D’una banda, el Novadmin Lleida Pardinyes pot sumar la novena victòria consecutiva i refermar més el seu liderat. De l’altra, el filial del Sant Vicenç Bar Mi Casa és desè després de guanyar 5 dels últims 6 partits. En l’última jornada, va guanyar a casa i amb comoditat el CH Ascó (35-24) mentre que les lleidatanes van vèncer per la mínima a la pista d’un dels seus immediats perseguidors, el BM. Granollers Atlètic (24-25).

La dinovena jornada es disputa amb el Novadmin Lleida Pardinyes com a líder (30 punts), seguit de molt a prop per BM. La Roca B (29 punts), BM. Granollers Atlètic (27 punts), H. Gavà (26 punts) i H. Vilamajor (24 punts). A la zona baixa de la taula, hi ha Sant Vicenç Bar Mi Casa (16 punts), Coope Sant Boi (11 punts), OAR Gràcia B (9 punts), AEH Les Franqueses (8 punts) i H. Banyoles (2 punts).

On i quan el podreu veure

L’enfrontament d’‘Handbol en joc’ es disputarà al Pavelló Municipal de Pardinyes i comptarà amb la narració de Miki Güell (VOTV), els comentaris tècnics de Marta Pérez, jugadora i coordinadora del CH Agramunt, i tots els detalls a peu de pista aniran a càrrec de Joan Llompart (Lleida TV). El podreu seguir en directe aquest diumenge a les 18h per la plataforma XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

També a XALA!

A banda de l’enfrontament entre Novadmin Lleida Pardinyes i Sant Vicenç Bar Mi Casa, també podreu gaudir en directe diumenge a les 18h per XALA! d’un altre partit de Lliga Catalana femenina: AEH Les Franqueses-HC Perelló.

segueix-nos «