Dijous 18

Octubre de 2018

La Xarxa

Els cracs de l'handbol base juguen fins diumenge la Granollers CUP

La competició s'inaugura aquest vespre al Palau d’Esports

28/06/2017 12:31h

La Xarxa

La pilota comença a circular a la Granollers CUP d'handbol aquest vespre. El Palau d'Esports i la plaça de la Porxada de la capital vallesana acullen la cerimònia inaugural que compta, com a padrins d'honor, amb el jugador del Fènix Toulouse HB, Ferran Solé, i la campiona del món i d'Europa i doble guanyadora de la Champions League, la noruega Nora Mørk.

356 equips (215 masculins i 141 femenins) de les categories aleví, infantil, cadet, juvenil i junior d'Alemanya, el Canada, Catalunya, Colòmbia, Corea, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Ghana, Islàndia, Portugal, Rússia, Suècia i Suïssa disputaran més de 1.100 partits per poder arribar a les finals de les seves categories, en el que és un dels tornejos d'handbol base més importants d'Europa, la Granollers CUP.

Les finals juniors masculina i femenina, en directe a les TV locals, al canal 159 de Movistar+ i per 'streaming'

Des del Palau d'Esports de Granollers el periodista Eduard Batlle, de VOTV, ens narrarà l'emoció de les finals de les categories junior femenina, a les 12.30h, i junior masculina, a les 13.30h. Finals que es podran veure en directe a les televisions de proximitat, al canal 159 de Movistar+ i per 'streaming' a laxarxa.cat.

segueix-nos «