Dimecres 12

Desembre de 2018

La Xarxa

Mèdia

La Xarxa obre una finestra televisiva a l'handbol en directe els diumenges a la tarda

Un acord amb la Federació Catalana d'Handbol permetrà l'emissió de partits a través dels canals locals i Movistar+

21/09/2017 11:30h

Àudio:

Aquesta temporada prepara't per gaudir de l'handbol en directe a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+. L'acord entre La Xarxa i la Federació Catalana d'Handbol (FCH) permetrà que aquest esport a l'alça a Catalunya disposi d'una finestra televisiva estable d'abast nacional els diumenges a la tarda, de 18h a 20h, amb la col·laboració dels canals de proximitat. Així, a partir de l'1 d'octubre podràs seguir les retransmissions en directe dels partits corresponents a la Divisió d'Honor Plata femenina i la Primera Divisió Estatal Masculina. 

Pel que fa a la plata femenina s'oferiran els partits del grup C, on hi ha els equips catalans (que en són 8 dels 14 en total ). En el cas de la Primera Estatal Masculina, es retransmetran els del grup D, format íntegrament per equips catalans, 16 en total. Es tracta de dues categories amb un gran nivell competitiu, participades per clubs amb tradició i molt arrelats a diferents punts del territori, des del Vallès fins al Maresme, Baix Llobregat, Girona, Lleida i Terres de l'Ebre.

Aquest pas endavant en la difusió i promoció de l'handbol s'assoleix després de l'acord que han subscrit aquest dijous el president de la FCH, Jaume Fort, i el conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local, Francesc Pena.

Emisisó

Els partits es podran seguir en directe per les televisions locals, el canal 159 de MoviStar+ i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. I per xarxes socials, amb l’etiqueta #HandbolEnJoc.

segueix-nos «