Diumenge 24

Març de 2019

Ratxes enfrontades

Duel entre un La Salle Montcada en baixada i un Augi UE Sarrià en creixement

05/12/2017 11:58h

Fa un parell de jornades, aquest partit hauria tingut un favorit clar, La Salle Montcada. Partit a casa, ratxa de tres victòries consecutives, la UE Sarrià tot just recuperant-se de tres derrotes seguides... Però en menys de tres setmanes ha canviat tot. Són els de Sarrià de Ter els que venen llançats amb tres triomfs encadenats i ja superen a la classificació els de Montcada i Reixac per un punt.

Un dels arguments que serveix el La Salle per creure en el triomf és que, si bé la derrota contra el La Roca fa dues jornades va ser molt contundent (11 gols de diferència), la de la passada jornada contra el Sant Cugat, un rival de nivell similar, va ser de només dos gols. Haurà de confiar també en un factor pista que de moment no està sent gaire efectiu: dues victòries i quatre derrotes al Miquel Poblet.

El factor pista també tenia pes per a l'Augi UE Sarrià. Sumava un empat i quatre derrotes fora de casa fins que fa dues jornades va aconseguir el primer triomf a domicili de la temporada, a la pista del Bordils B. Dissabte mirarà d'ampliar la ratxa fora de casa.

Podreu seguir el partit a les TV locals, al canal 159 de Movistar+ i a www.laxarxa.cat.

segueix-nos «