Dilluns 23

Setembre de 2019

La Xarxa

Viu el doble enfrontament entre el BM Granollers i la selecció catalana absoluta, en una jornada d’handbol solidari memorable

Aquest diumenge segueix en directe el partit masculí a les 16.15h i el femení a les 18h a la teva televisió local i XALA!

17/01/2019 13:06h

La Xarxa

Les seleccions catalanes masculina i femenina absolutes s’enfronten aquest diumenge als primers equips del BM Granollers, en una nova edició de la campanya ‘Somriures que curen’ que promou la Fundació Pasqual Maragall per lluitar contra l’Alzheimer.

La jornada d’handbol solidari començarà amb l’enfrontament de categoria masculina, a les 16.15h. El Fraikin Granollers jugarà contra una selecció catalana absoluta, que dirigirà Fernando Barbeito en lloc del seleccionador, Xavier Pascual. Entre els convocats, destaca el capità del Barça Lassa, Víctor Tomàs.

A les 18h serà el torn de les noies, amb el partit entre el KH-7 Granollers i la selecció catalana que entrenarà Pau Campos. Algunes de les jugadores convocades són Clàudia Sabaté i Mireia Sancho (H. Sant Joan Despí), Gemma Gálvez (CH. Amposta) i Sara Galamba (BM La Roca).

On i quan el podreu veure

La jornada d'handbol solidari es disputarà al Palau d’Esports de Granollers i comptarà amb la narració de Miki Güell (VOTV), els comentaris tècnics de l’exjugadora Maria Cadens i els detalls a peu de pista aniran a càrrec d’Òscar de la Riva (VOTV). El podreu seguir en directe per la plataforma XALA! i les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

segueix-nos «