HEROIS LOCALS

'Herois locals': Montse Ors

L'atleta de Cardedeu, Montse Ors, s'ha convertit en la persona de més edat en acabar la Zegama Aizkorri.

L'atleta de Cardedeu Montse Ors s'ha convertit en la persona de més edat en acabar la Zegama Aizkorri

Ràdio Cardedeu

Ara fa un mes, l’atleta de Cardedeu Montse Ors s'enfrontava a una de les maratons de muntanya més difícils de l'Estat: la Zegama Aizkorri. La cardedeuenca no només va aconseguir superar la prova, sinó que s'ha convertit en la persona de més edat a acabar-la. Amb 54 anys, la Montse ha sorprès a tots per la seva capacitat de superació i pel seu somriure, que la va acompanyar al llarg de tota la cursa.

'Herois locals': Mireia Lapuerta, promesa del judo català

La Xarxa

Mireia Lapuerta i el seu entrenador, Dani Rey // Judo Rei

Mireia Lapuerta i el seu entrenador, Dani Rey // Judo Rei

Campiona d'Europa cadet, 11 medalles en copes d'Europa, 8 medalles en campionats d'Espanya i número 1 del rànquing mundial junior. Aquest és part del palmarès de la jove Mireia Lapuerta, la judoca del Masnou que té un futur més que prometedor! El seu aprenentatge no s'atura i a finals d'aquest mes assistirà al Training Camp Castelldefels organitzat per la federació catalana i avalat per l'europea, on participaran les principals potències del judo per preparar les competicions de l'estiu. Mireia Lapuerta és una heroïna ‘En joc’.

'Herois locals': Rosa Escribano, millor atleta veterana de 2016

Ràdio Palamós

Rosa Escribano, millor atleta espanyola 2016, a l'estudi de Ràdio Palamós.

Rosa Escribano, triple campiona al Mundial de Corea del Sud i millor atleta espanyola 2016, a l'estudi de Ràdio Palamós.

L'atleta veterana de l'Associació Atlètica Palamós, Rosa Escribano, diu que, amb 58 anys, no ha perdut gens de motivació per entrenar-se i competir. Escribano ha guanyat tres medalles d'or i una de plata en el Campionat del Món d'atletisme en pista coberta de Corea del Sud, en la categoria de veterans. La palamosina, millor atleta veterana espanyola de 2016, explica la seva història en aquest reportatge de Ràdio Palamós.

SEGUEIX-NOS «