HEROIS LOCALS

Judith Vélez: "Com a jugadora del GEiEG i de la selecció catalana seguiré fins que ja no em pugui moure o em treguin del camp"

Judith Vélez ha aconseguit el Campionat d'Europa en la seva primera convocatòria amb la selecció espanyola

Judith Vélez ha aconseguit el Campionat d'Europa en la seva primera convocatòria amb la selecció espanyola

La Xarxa

Judith Vélez, nascuda a Sant Feliu de Guíxols, és la capitana del GEiEG de rugbi femení i de la selecció catalana. Està a punt de tancar una temporada plena d'èxits, en què ha aconseguit el Campionat d'Europa amb la selecció espanyola i també la lliga Kopparberg, la màxima categoria del rugbi femení català, amb el seu club. I encara no ha acabat, perquè ara el GEiEG disputa la lligueta d'ascens a la Divisió d'Honor espanyola.

Josep Barberillo: "Són molts els factors que fan d'aquesta cursa gairebé un monstre"

Ràdio Silenci

Josep Barberillo, davant la tanca d'accés al circuit

Josep Barberillo, davant la tanca d'accés al circuit

El veí de la Garriga Josep Barberillo es va convertir a finals de març en el primer català i el primer espanyol que corre la Barkley Marathons. Es tracta, per a molts, de la ultramarató més dura del món. De fet, només 15 corredors l’han acabada al llarg de la seva història, des del 1986. 

"És un premi col·lectiu; al darrere hi ha molts cognoms i moltes persones"

Ràdio La Vall

Anna Quintana és la capitana del CPA Olot (foto: Olot TV)

Anna Quintana és la capitana del CPA Olot // Olot TV

L'olotina Anna Quintana ha estat designada millor esportista de l'any a la Gala del Patinatge Català 2017, celebrada a Sant Sadurní d'Anoia fa poc més de dues setmanes. És capitana del Club Patinatge Artístic Olot i onze vegades campiona del món en grups de xou grans. Els onze títols mundials de l'entitat han comptat amb Anna Quintana com a patinadora. El primer, amb el ball 'Llibertat' aconseguit l'any 2004, va suposar un èxit no només per al CPA Olot: també per a la ciutat sencera.

SEGUEIX-NOS «