HEROIS LOCALS

"Estic impressionada per la generositat de la gent, emociona molt"

Nicole Ribera i Albert Bosch entren a meta en el setè i últim dia de cursa // Ultra Clean Marathon

Nicole Ribera i Albert Bosch entren a meta en el setè i últim dia de cursa // Ultra Clean Marathon

La Xarxa

Set maratons en set dies consecutius recollint la brossa que es trobaven pel camí. Aquesta és la proesa que han culminat dos esportistes compromesos amb el medi ambient, Albert Bosch i Nicole Ribera. La Ultra Clean Marathon és l'últim repte al qual s'han enfrontat dos autèntics tot terreny que ja pensen en els Alps, el desert, l'Àrtic i les curses extremes. Han estat 295 quilòmetres corrent, en set etapes. Set maratons per indrets de gran valor paisatgístic. Aquest és el repte que han completat Albert Bosch i Nicole Ribera en la Ultra Clean Marathon, que s'ha celebrat del 13 al 19 de maig. 

"És una experiència inoblidable i un salt espectacular"

La Xarxa

Marta de los Riscos i Berta Velasco han guanyat el IX Torneig Internacional de Moscou amb la selecció espanyola

Marta de los Riscos i Berta Velasco han guanyat el IX Torneig Internacional de Moscou amb la selecció espanyola // @PenyaEsplugues

Marta de los Riscos és una jugadora de futbol sala que amb 18 anys tanca una temporada per emmarcar: estrena a Primera Divisió amb l'Associació Esportiva Penya Esplugues i debut amb la selecció espayola absoluta. A més a més, amb gol. Marta de los Riscos va ser una de les catorze escollides per disputar al maig el novè Torneig Internacional de futbol sala femení de Moscou, en el qual s'enfrontaven les seleccions d'Espanya, Hongria, Polònia i Rússia. Tres partits, tres victòries i títol per a Espanya.

Anna Ferrer i Victòria Porta, a un pas de disputar l'Europeu de Portugal

Ràdio Rosselló

Les jugadores del Vila-sana celebren la classificació per a la Copa de la Reina

Les jugadores del Vila-sana celebren la classificació per a la Copa de la Reina

El Club Patí Vila-sana ha tingut un gran debut a l'OK Lliga femenina. Les lleidatanes han acabat vuitenes de la competició i han arribat a semifinals de la Copa de la Reina. A banda del premi per la feina ben feta en tenen un altre: la convocatòria de dues de les jugadores pels últims entrenaments de la selecció espanyola absoluta, previs a l'Europeu de Portugal.

SEGUEIX-NOS «