HEROIS LOCALS

Sílvia Serrat debuta a la lliga universitària de bàsquet dels EUA amb Florida

Sílvia Serrat, debutant amb l'University of South Florida

Sílvia Serrat, debutant amb la Universitat del Sud de Florida

Sílvia Serrat és una jugadora de bàsquet de 18 anys que ha fet el gran salt: ha passat de la Lliga femenina 2 a debutar, aquesta temporada, en la lliga universitària dels Estats Units. Escollida millor esportista banyolina de l'any, la diabetis que pateix no ha estat obstacle perquè competeixi al més alt nivell. El proper 10 de novembre comença la lliga universitària, i també una nova etapa per a aquesta jugadora.

Arnau Farré, el campió de les cabrioles

Ràdio Rosselló

Arnau Farré, campió d'Europa de trial

Arnau Farré, campió d'Europa de trial

No és estrany veure'l per Vilanova de Segrià. Al costat de casa dels seus pares ha improvisat un parell de circuits amb material d'obra i diferents roques. Arnau Farré es va convertir aquest mes d'agost en nou campió d'Europa de trial. És el tercer lleidatà que aconsegueix aquesta fita, després de Jordi Pascuet i Marcel Justribó. A més, afegeix el seu nom al palmarès al costat d'altres grans pilots catalans com Toni Bou o Adam Raga.

'Herois locals': Montse Ors

Ràdio Cardedeu

L'atleta de Cardedeu, Montse Ors, s'ha convertit en la persona de més edat en acabar la Zegama Aizkorri.

L'atleta de Cardedeu Montse Ors s'ha convertit en la persona de més edat en acabar la Zegama Aizkorri

Ara fa un mes, l’atleta de Cardedeu Montse Ors s'enfrontava a una de les maratons de muntanya més difícils de l'Estat: la Zegama Aizkorri. La cardedeuenca no només va aconseguir superar la prova, sinó que s'ha convertit en la persona de més edat a acabar-la. Amb 54 anys, la Montse ha sorprès a tots per la seva capacitat de superació i pel seu somriure, que la va acompanyar al llarg de tota la cursa.

SEGUEIX-NOS «