HEROIS LOCALS

Córrer 250 quilòmetres per tres continents per una causa solidària

Óscar Campos a Nova York

Óscar Campos a Nova York

La Xarxa

Óscar Campos és un esportista de Montcada i Reixac de 35 anys que s'ha plantejat un repte solidari: completar les sis maratons més importants del món, conegudes com les 6 Majors, per aconseguir fons per lluitar contra la síndrome de Creutzfeldt-Jakob; la versió humana de la malaltia de les vaques boges. Una malaltia que va acabar amb la vida del seu pare fa un any i mig. El repte va començar el 4 de novembre amb la Marató de Nova York i acabarà al febrer de 2020 amb la Marató de Tòquio.

L'aventura egípcia de Marc Amargant

Ràdio Vitamènia

Marc Amargant entrena la selecció d'Egipte durant el novembre

Marc Amargant entrena la selecció d'Egipte durant el novembre | CH Palautordera

Marc Amargant és un exjugador d'handbol que treballa aquesta temporada com a coordinador tècnic del Club Handbol Palautordera. Però aquest novembre li ha sorgit un compromís professional que ha decidit acceptar: fer-se càrrec durant cinc setmanes de la selecció nacional d'Egipte, per cobrir l'absència del seleccionador, David Davis.

"Arribar a disputar un Mundial i uns Jocs Olímpics és un somni"

Anna Puig

Anna Puig | www.rugbycat.cat

Anna Puig és la capitana del Sènior Femení de rugbi de la Unió Esportiva Santboiana i campiona d'Europa amb la selecció espanyola. Aquesta setmana està concentrada amb la selecció a la Vila Joiosa, a Alacant, per disputar una nova competició internacional, els dies 11 i 18 de novembre. L'Anna va començar a jugar a rugbi seguint les passes del seu germà Marcos. Aquesta temporada aspira a fer un bon paper en la lliga mentre somia amb disputar algun dia un Mundial i uns Jocs Olímpics. Mentre aquest moment arriba, l'Anna ha estat reconeguda com la Millor Jove Promesa, en la primera Nit del Rugby Català.

SEGUEIX-NOS «