HEROIS LOCALS

"En el trail running, el millor està a Catalunya"

Pau Capell, campió del món d'ultra trails 2018 (www.paucapell.com)

Pau Capell, campió del món d'ultra trails 2018 // paucapell.com

La Xarxa

Pau Capell és un atleta de Sant Boi de Llobregat de 27 anys que s'ha proclamat campió del món d'ultra trails, aquest 2018. Al gener va rebre el guardó en una gala que es va fer a la Fundació Miró de Barcelona. Capell arriba al cim després de ser tercer el 2016 i segon el 2017. La temporada per a Capell començarà d'aquí pocs dies, amb la seva participació a la Transgrancanaria, una cursa de 125 quilòmetres, que es disputarà del 20 al 24 de febrer.

"Som un equip nou, som humils, però tenim moltes ganes de donar guerra"

La Xarxa

Presentació de l'equip Massi-Tactic

Presentació de l'equip Massi-Tactic

El 10 de febrer acaba la Volta a la Comunitat Valenciana. En aquesta etapa final debuta el Massi-Tactic UCI Women's Team: és el primer equip ciclista femení català que fa el salt a les categories professionals de la Unió Ciclista Internacional, l'UCI. El Massi-Tactic prendrà part en diverses curses del Calendari UCI Femení i aspira a disputar dues proves del màxim nivell, la UCI World Tour. Una de les seleccionades per a aquesta primera cursa és la Noemí Ferré, l'actual campiona de Catalunya en contrarellotge.

Clàudia Sabata, bicampiona del món sub23 de curses de muntanya, a un pas del Mundial

Clàudia Sabata, bicampiona del món sub23 de curses de muntanya

Clàudia Sabata, bicampiona del món sub23 de curses de muntanya | @FEEC_cat

El passat 15 de gener es van lliurar els premis als millors esportistes catalans de 2018. Entre els protagonistes hi havia Clàudia Sabata, una berguedana de 23 anys que ha estat reconeguda com a esportista femenina amb millor projecció. Aquest 2018, Sabata s'ha proclamat campiona del món sub23 de curses de muntanya (skyrace) i subcampiona del món sub23 de curses verticals.

SEGUEIX-NOS «