HEROIS LOCALS

Alpicat, bressol del 'kickboxing' a Catalunya

El Nacionalfitness d'Alpicat és el club de referència del kickboxing a les comarques de Lleida

El Nacionalfitness d'Alpicat és el club de referència de 'kickboxing' a les comarques de Lleida

Ràdio Rosselló

El 'kickboxing' és un esport que barreja diferents modalitats, entre les quals algunes arts marcials. Poc conegut entre el gran públic, a Lleida hi ha un club especialitzat en aquest esport i està a Alpicat, al Segrià. A Lleida, parlar de kickboxing és parlar del gimnàs Nacionalfitness d'Alpicat. Aquesta art marcial és un esport de lluita d’origen japonès que barreja tècniques de la boxa amb tècniques pròpies d'altres arts marcials. A Alpicat, cada dia s'entrenen prop d’un centenar de persones sota les ordres de l'entrenador Francisco Galván.

Íngrid Culebradas, mossa d'esquadra i campiona del món de culturisme natural

Íngrid Culebradas en plena actuació

Íngrid Culebradas en plena actuació // @mossos

L'agent dels Mossos d'Esquadra Íngrid Culebradas ha guanyat el Campionat Mundial de Culturisme Natural celebrat el 28 d'octubre a Madrid. El culturisme natural és una disciplina poc coneguda, en la qual es descarta la utilització de substàncies dopants per desenvolupar la musculatura i s'aposta per l'alimentació biològica.

Guillem Pujol, un campió de la llarga distància

Mataró Ràdio

Guillem Pujol, campió de la III Copa d'Espanya en aigües obertes

Guillem Pujol, campió de la III Copa d'Espanya en aigües obertes // CN Mataró)

Guillem Pujol, del Torrot Centre Natació Mataró, és un dels millors nedadors catalans. S'acaba de proclamar campió de la III Copa d'Espanya en aigües obertes i del Circuit Català de Trofeus de natació. També ha fet podi a la IV Swim Marathon de Madeira. Guillem Pujol té 20 anys i ha hagut d'aparcar la carrera de Periodisme per poder dedicar temps a l'esport. La pròxima cita del calendari és el campionat d'Espanya, que es disputarà la setmana vinent, del 23 al 26 de novembre. Però el seu veritable objectiu de la temporada són els Europeus 2018 de Glasgow, que es disputaran del 3 al 12 d'agost a la ciutat escocesa.

SEGUEIX-NOS «