Hoquei

HC Piera i HC Sant Just volen debutar amb victòria a la segona fase de la competició

L'HC Piera vol vèncer l'HC Sant Just

La Xarxa

L’HC Piera debuta a casa en la segona fase de la competició, després d'accedir-hi de manera plàcida com a segon del grup A. En canvi, l’HC Sant Just va classificar-se 'in extremis' com a quart del grup B empatant a la pista del SHUM Frit Ravich (6-6), en un partit èpic que anava perdent de cinc gols (6-1).

Les seleccions absolutes de Catalunya d’hoquei patins s’enfronten a Xile aquest diumenge

La Xarxa

Les seleccions absolutes de Catalunya s'enfronten a Xile

Les seleccions absolutes de Catalunya s'enfronten a Xile

Aquest diumenge tornen els partits de les seleccions de Catalunya d’hoquei patins. La Federació Catalana de Patinatge, el Club Hoquei Mataró i la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer organitzen la segona edició del ‘Nadal Sobre Rodes’, una festa solidària que tindrà com a punt culminant l’enfrontament de les seleccions catalanes absolutes masculina i femenina contra Xile, des del Poliesportiu Municipal Jaume Parera i León de Mataró.

GEiEG i Cerdanyola CH necessiten guanyar per classificar-se per al grup dels vuit millors

La Xarxa

GEiEG i Cerdanyola CH se la juguen aquest diumenge

Màxima expectació per conèixer la resolució del grup B de Nacional Catalana, que encara l’última jornada de la primera fase amb un partit que promet emoció: GEiEG-Cerdanyola CH. Els gironins necessiten guanyar per assegurar la classificació per al grup dels vuit millors mentre que els vallesans podrien quedar-ne fora si perden. Tots dos equips van perdre en l’última jornada: GEiEG va caure a la pista d’HC Sant Just (5-4) i Cerdanyola CH a casa davant del Caldes Recam Làser (4-5).

segueix-nos «