Hoquei

Ricard Muñoz: "Espero que el nou entrenador tingui el màxim suport de tots, que és el que sovint ha mancat"

L'entrenador Ricard Muñoz fa balanç a 'L'entrevista 'En joc'' de les quatre temporades al Barça Lassa d'hoquei.

L'entrenador barceloní Ricard Muñoz fa balanç de les quatre temporades al Barça Lassa d'hoquei a 'L'entrevista 'En joc''.

La Xarxa

Aquest cap de setmana Ricard Muñoz deixa de ser entrenador del primer equip del Barça Lassa d'hoquei patins. El barceloní de 39 anys plega després de quatre temporades i mitja al capdavant de la secció amb més títols del FC Barcelona. De fet, Muñoz ha guanyat 13 títols (4 Ok Lligues, 3 Supercopes, 2 Lligues Europees, 2 Copes del Rei, 1 Copa Intercontinental i 1 Copa Continental). A 'L'entrevista 'En joc'' Ricard Muñoz fa un balanç de la seva etapa com a entrenador del Barça i de l'actualitat de l'hoquei sobre patins.

Laia Vives: "Entrenem i tenim tracte de professionals, però no ens paguen com a tal"

La Xarxa

Laia Vives, portera del CP Voltregà, a l'estudi de l'En Joc.

Laia Vives, portera del CP Voltregà, repassa la seva trajectòria d'èxits a l'estudi de l''En joc'.

Laia Vives deixa la competició amb 30 anys després de 16 temporades i 28 títols guanyats. La portera del Club Patí Voltregà ha guanyat cinc Copes d’Europa, cinc Lligues, sis Copes de la Reina, cinc campionats d’Espanya i vuit Lligues Catalanes. A més d’un Mundial i un Campionat d’Europa amb la selecció espanyola.

El Rubí Cent Patins busca el triplet després de guanyar la primera Lliga Europea de la història

La Xarxa

Entrevista Rubí Cent Patins: Ainhoa Merino i Shauny Ortega (jugadores) i David Galobard (directiu)

El HCR Cent Patins de Rubí és el primer i històric campió de la Lliga Europea d'hoquei patins en línia. L'equip vallesà va superar en la final l'equip amfitrió, el Les Phénix Ris-Orangis francès per 4-6. És el segon títol de les rubinenques en dues setmanes, després d'aixecar el de Copa, i podria no ser l'últim: aquest cap de setmana comencen la fase final de la lliga i, a més, encara tenen al davant el 'play-off' de la competició catalana. "Si juguem en equip, amb confiança, com hem jugat a Europa, [el triplet] vindrà sol", ha reconegut la jugadora Shauny Ortega a 'Esports en Xarxa'.

segueix-nos «

Mira'ns «