Dilluns 22

Juliol de 2019

HOQUEI | COPA DE LA REINA

Cinc catalans aspiren a una nova Copa de la Reina

Sis jugadores dels nostres representants passen per La Xarxa

10/03/2017 10:35h

Lloret acull una nova edició de la Copa de la Reina d'hoquei patins, que torna al format de vuit equips. Cinc d'aquests aspirants al títol són catalans (Manlleu, Voltregà, Palau, Bigues i Riells i Sfèric Terrassa). Sis jugadores d'aquests equips van passar pels estudis de La Xarxa Audiovisual Local. 

 

La competició arrencarà divendres amb la disputa dels quarts de final. Obrirà foc el partit Voltregà - Bigues i Riells. Ester Nadal, del Votregà, diu que són optimistes, mentre que Sara Cristòfol, del Bigues, destaca el bon nivell físic de l'equip.El guanyador d'aquest partit s'enfrontarà al campió del Palau de Plegamans - Liceo.

En l'altra banda del quadre, es jugaran els partits Gijón-Las Rozas i Manlleu-Sfèric Terrassa. Les vallesanes, que recentment han canviat l'entrenador amb l'arribada de Joan Solé a la banqueta, consideren que la Copa els arriba en un bon moment. 

Les semifinals de dissabte i la final de diumenge es podran seguir a través de les televisions de proximitat i pel canal 159 de Movistar Plus.

segueix-nos «