Divendres 22

Febrer de 2019

Especial 'Esports en xarxa', divendres des de Sant Hipòlit de Voltregà

El programa radiofònic es desplaça a la seu de la Copa Generalitat d'hoquei patins

14/02/2018 09:50h

Aquest divendres 16 de gener de 13h a 14h, l''Esports en xarxa' se'n va a Sant Hipòlit de Voltregà per viure la prèvia de les fases finals de la Copa Generalitat d'hoquei patins. El programa entrevistarà els protagonistes dels vuit clubs que hi participen i analitzarà com arriben els millors equips de l'hoquei català a la cita. 'Esports en xarxa' s'emetrà des del pavelló Oliveres de la Riva, a poques hores que comencin les semifinals femenines. L'especial 'Esports en xarxa', dirigit per Joan Barberà, es farà en cooproducció amb El9 FM.

L'equip local, el CP Voltregà, el CH Mataró, el PHC Sant Cugat i el Cerdanyola CH buscaran, entre divendres i dissabte, la corona femenina. Per la seva banda, l'HC Sentmenat, el CH Caldes B, el CP Folgueroles i el CP Manlleu miraran de proclamar-se campions en la competició masculina.

El cap de setmana es podran seguir en directe les finals de la Copa Generalitat d'hoquei patins. Dissabte a les 12.25h tindrà lloc la final femenina i diumenge, a la mateixa hora, la masculina. Els matxs es podran sintonitzar a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i a www.laxarxa.com.

segueix-nos «