Dimarts 21

Maig de 2019

Gran final, episodi 1

El Barça B i el Juneda es juguen el títol de Nacional Catalana d'hoquei patins

22/05/2018 16:18h

Una final inesperada. Després d'una temporada on el Sentmenat i el Manlleu B han dominat la categoria, les semifinals van deparar sorpreses i van configurar una final que, tot i ser probable, no era la prevista. El Barça B i el Juneda es van imposar en les semifinals als seus rivals i jugaran diumenge el primer partit de la gran final de Nacional Catalana.

El filial blaugrana arriba a l'eliminatòria definitiva després de sorprendre el Sentmenat amb als dos partits de semifinals: 1 - 3 a l'anada i 4 - 3 a la tornada. El cas del Juneda va ser diferent. Va guanyar 1 - 5 a la pista del Manlleu B i, a la tornada, no va haver-hi partit. Literalment.

El Manlleu B no es va presentar. Va al·legar nombroses baixes de jugadors. Tot i això, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Patinatge va sancionar el club manlleuenc amb la pèrdua de l’eliminatòria per la seva incomparecència en el segon partit de les semifinals.

Podreu seguir el partit diumenge, a les 12.25h, a les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i a www.laxarxa.cat.

segueix-nos «