Dimecres 20

Febrer de 2019

La Xarxa

Esports

L'espectacle de la Copa del Rei d'hoquei patins, en exclusiva a La Xarxa

El millor hoquei del món, en directe del 23 al 26 de febrer

15/02/2017 22:05h

La competició més emocionant d'hoquei patins arriba, en directe i en exclusiva, a les televisions de proximitat i al canal 159 de Movistar+. Des del dijous 23 de febrer i fins al diumenge 26, els vuit millors equips de l'OK Lliga lluitaran pel trofeu on més compten els detalls, les errades i els cops de sort. El torneig es disputarà al pavelló Amaya Valdemoro d'Alcobendas (Madrid). El CP Vic, tercer classificat, i el Moritz CE Vendrell obriran foc dijous a les 18h. Els osonencs, finalistes l'any passat i campions el 2015, parteixen com a favorits. Després d'aquest matx, a les 20h, el Reus Deportiu La Fira s'enfrontarà a l'equip amfitrió, el CP Reicomsa Alcobendas. Els reusencs, que estan fent una gran temporada, jugaran contra un equip clarament inferior, però que comptarà amb el suport de l'afició.

Divendres a les 18h el CH Lloret Vila Esportiva aspira a donar la sorpresa contra l'HC Liceo, un gran que no passa pel seu millor moment. A les 20h, el gran favorit, el FC Barcelona Lassa, jugarà contra el CP Voltregà, tot un clàssic de la competició amb cinc títols. Dissabte es disputaran les dues semifinals, a les 17h i a les 19h. La final es jugarà diumenge a les 12.25h.

On es podrà veure?

Les televisions de proximitat emetran tota la competició, mentre que al canal 159 de Movistar+ es podrà seguir la gran final. A més, tots els partits es podran veure en 'streaming' a www.laxarxa.com. La narració anirà a càrrec de Jordi Martí Tort, que estarà acompanyat per Guillem Freixa. Cada retransmissió comptarà amb un expert que analitzarà l'aspecte tècnic del joc.

Consulta quines TV emeten els diferents partits de quarts de final en el següent mapa:

segueix-nos «