Dilluns 26

Agost de 2019

La Xarxa

Revolució de fitxatges a l'OK Lliga

Alguns jugadors importants provaran sort a altres lligues europees

13/06/2014 18:04h

Anna Freixa

Adéus que fan una mica més pobra l'OK Lliga, que any rere any veu com perd potencial amb el final de temporada i amb l'èxode de jugadors cap a altres lligues europees.

En són uns quants els que han decidit provar sort a l'estranger. És el cas de Lucas Ordóñez, el jugador més valuós de l'OK Lliga. Escull el Valdagno per seguir marcant gols. Un jove amb projecció, Pablo Aguarón, deixa el Vilafranca per anar al Bassano. I també a Itàlia van a parar Jordi Adroher, que fitxa pel Breganze, i Adrià Català, que jugarà al Lodi. A l'Oliveirense arriben dos reforços de luxe: Albert Casanovas i Xevi Puigbí. I a França, al Coutras, jugarà Esteve Pujals. Baixes notables per a la propera OK Lliga i per això als equips els toca reforçar-se. El Liceo aposta pel talent de dos joves: Pau Bargalló i Oriol Vives. El Reus per dos jugadors procedents de l'estranger: Matías Platero i Marc Coy, els dos ja coneixen bé l'OK Lliga. El Vilafranca fitxa Roger Rocasalbas i veu com a més d'Aguarón també marxa Berna Garcia. I el relleu de Puigbí a la porteria del Vendrell serà Guillem Fox. I no és l'únic fitxatge del nou projecte de Pere Varias procedent del planter blaugrana perquè també arriba David Martínez, a més d'Eloi Mitjans.

A la resta d'equips també hi ha moviments. Destaca l'adéu de Jose Martos de la banqueta del Tordera, on arriba Ramón Benito. També és baixa del conjunt torderenc Sergi Parra que marxa al Shum. Al Noia dues incorporacions confirmades, la d'Eloi Albesa i la de Borja Ferrer. El Vic comptarà amb David Torres i confirma la retirada de Jordi Bartrés. I un altre adéu, el de Xavi González del Lloret que també penja els patins. Al Calafell el nou tècnic serà Sergi Macià i arriba Jordi Gabarra. I Ferran Formatjé va a jugar a l'Alcoi.

segueix-nos «