La Xarxa

'HEROIS LOCALS' | PERE ARENAS

Pere Arenas: 100.000 km pedalats pels cinc continents

L'aventurer manresà completa un recorregut de 4.000 km, del Perú al Brasil, i assoleix la xifra de 100.000 km en bicicleta

27/01/2019 08:50h

Àudio:

Pere Arenas és un ciclista i aventurer manresà que ha completat el seu últim repte: anar del Perú al Brasil en bicicleta. Un recorregut de 4.000 km que va culminar el 20 de novembre, a Rio de Janeiro. Amb aquest viatge suma 100.000 km pedalats pels cinc continents.

Després de 25 anys fent rutes amb bicicleta, i de visitar 64 països, Pere Arenas ha arribat a la xifra màgica i rodona dels 100.000 km sobre dues rodes, comptant únicament les grans rutes. L'any passat, el Pere Arenas va travessar els Estats Units, des de Los Ángeles fins a Nova York. Aquest recorregut de costa a costa el va inspirar per al seu últim projecte: Perú, Bolívia i Brasil. 4.000 quilòmetres del Pacífic a l'Atlàntic plens d'experiències. Ha travessat els Andes, ha passat pel llac Titicaca i ha baixat fins a la selva tropical. Pràcticament cada dia l'ha acompanyat la pluja. Fins que el 20 de novembre arriba al final del viatge: Rio de Janeiro.

Cada setmana a 'En Joc' «

 • Pilota

  Resum i anàlisi de tots els partits del cap de setmana

  Futbol
 • Basquet

  El més destacat de l'ACB, LEB Or, LEB Plata i la Lliga EBA

  Bàsquet
 • Sticksbrisbanemcroller

  Resultats, classifcacions i les millors imatges de l'OKLliga

  Hoquei patins
 • Hanbol

  De l'Asobal a la 1a Estatal i les divisions femenines

  Handbol
 • Wp

  Repassa els partits de les Divisions d'Honor

  Waterpolo

SEGUEIX-NOS «