La Xarxa

FUTBOL

Àlex Pla, jugador del CF Gavà: "Ens han mentit a la cara sense vergonya"

03/07/2017 14:57h

Àudio:

Si no hi ha un gir inesperat d'última hora, el CF Gavà jugarà a Tercera Divisió la pròxima temporada. El club blaugrana, que va aconseguir la salvació al camp, descendirà per impagaments, tot i que el seu president, Manuel Maniega, assegura que el deute ja es va abonar però la transferència no ha arribat a temps i per això ha demanat una pròrroga. Mentrestant, la incertesa s'ha instal·lat al club i a la plantilla, la majoria de la qual ja no es creu les explicacions de la directiva: "ens han mentit a la cara sense vergonya", assegura a 'Esports en Xarxa' el futbolista Àlex Pla.

La pitjor experiència

No és la primera vegada que Pla viu una situació similar. Sense anar més lluny, abans de fitxar pel Gavà va formar part de la UE Rubí, on els impagaments havien portat als jugadors a declarar-se en vaga. "Però definitivament aquesta és la pitjor experiència. He vist coses esperpèntiques i surrealistes en àmbit econòmic", diu el futbolista, que reconeix a Maniega com el seu interlocutor en la matèria i el que els assegurava "mil vegades" que els pagaria "la setmana que ve".

Problemes amb Hisenda

Encara més complicada ha estat la situació del valencià Héctor Camps. Va arribar al club amb moltes promeses esportives i també contractuals. Una era que el CF Gavà l'ajudaria a pagar el lloguer, un acord verbal que després no es va complir: "es van desentendre absolutament i tots els que estàvem en aquesta situació ens vam buscar la vida. Alguns companys, fins i tot, van haver de demanar a altres que els acollissin a casa".

L'últim capítol de la relació econòmica de Camps amb el Gavà és més recent: "Hisenda no sap res de les quantitats que hem percebut. Estem a l'espera que ho arreglin amb el club; però si, per exemple, ens surt a retornar, no podem cobrar encara".

Cada setmana a 'En Joc' «

 • Pilota

  Resum i anàlisi de tots els partits del cap de setmana

  Futbol
 • Basquet

  El més destacat de l'ACB, LEB Or, LEB Plata i la Lliga EBA

  Bàsquet
 • Sticksbrisbanemcroller

  Resultats, classifcacions i les millors imatges de l'OKLliga

  Hoquei patins
 • Hanbol

  De l'Asobal a la 1a Estatal i les divisions femenines

  Handbol
 • Wp

  Repassa els partits de les Divisions d'Honor

  Waterpolo

SEGUEIX-NOS «